VIDEO – CUM ARATĂ NOUL iOS 13 PENTRU iPhone

Apple a anunțat de curând un update al sistemului de operare pentru iPhone. Și pentru iPad. Și un Mac Pro nou, și un monitor mai nou și mai scump fără picior reglabil inclus. Mă scuzați, era acolo, sunt prea multe meme-uri de la această lansare că nu mai poți să le ignori.

Astăzi vorbim însă despre iOS 13 în comparație cu iOS 12. Ce aduce în plus noul sistem de operare și dacă merită să îți faci upgrade acum la el. Spun acum, pentru că este în versiunea Beta și nu funcționează așa cum ar trebui. Lui Răzvan de exemplu nu îi funcționează nici aplicația de bancă și a trebuit să dea un reset telefonului atunci când a vrut să schimbe wallpaper-ul.

Pe scurt, dacă nu ai un al doilea telefon cu care să te joci sau ești familiar cu faptul că va avea probleme câteva săptămâni de acum încolo nu îl instala. Dacă ești conștient de acest lucru, și înțelegi că ți se va mai reseta din senin sau nu o să îți funcționeze toate aplicațiile corect, sau ai un al doilea telefon Apple pe care să faci acest lucru, poți să îl instalezi să te joci cu toate cele peste 100 de funcții noi. Mult mai mult de 100, cert este că noi am avut timp să identificăm poate doar 20 dintre ele, cele mai importante și mai ”la vedere”.

Așadar, mai jos ai noutățile din iOS 13, comparate cu iOS 12, pe două iPhone X. Dacă te plictisești poți urmări clipul la 1.5x sau 2x viteză direct din YouTube e acolo jos la Playback Speed.