VIDEO – Cine este Daniel Ivan

Este cel mai vechi om din echipa Cavaleria. Dar și cel mai puțin la vedere. Lucrează cu George de mai bine de zece ani și este unul dintre pionii principali din ecuația noastră. Aproape toate materialele de pe cavaleria.ro, buhnici.ro și lorena.ro, mai nou și casebune.ro, trec prin filtrul și mâinile lui. Le dă formă. Le definește.

Daniel Ivan este un profesionist. Înainte de a se retrage în online și de a fi freelancer a lucrat în televiziune, secția montaj, la Pro TV. A montat unele dintre cele mai de succes emisiuni, precum: MasterChef (2 sezoane), Știri și România, Te iubesc! Este aprig, rapid dar și fresh când vine vorba de montaj. Știe să scoată mesajul cel mai bun dintr-un material, iar personajul principal este mereu pus în lumina corectă. Îi apreciez tenacitatea și faptul că a reușit să ne cunoască și să ne ‘șlefuiască’ pe toți pe cameră în cel mai bun mod cu putință.

Astăzi, Daniel Ivan.

Puteți să îi dați follow pe Instagram @danielivanm1. Nu are poză și nici nu va avea vreodată. Provocarea este să creștem contul lui, fără nici o poză postată. Mulțumim! :))