[VIDEO] – Cinci Chestii Cool – Tirbușonul pistol, pieptănul de buzunar și drona pentru selfie

 

Ne revedem din nou cu cinci chestii cool pe care le-am cules în toiul nopții. Dăm startul cu butonul Flic pe care îl înveți să facă ce vrei tu. Acesta este de fapt o scurtătură a unei comenzi de pe telefonul mobil sau orice alt device ce poate fi conectat la internet. Tot ce trebuie să faci este să intri în aplicație, să setezi câte o acțiune pentru fiecare gest pe care să îl faci cu Flic și să așezi butonul oriunde vrei, chiar și pe haine. Vine la pachet cu un adeziv refolosibil ce se lipește de orice suprafață și poate fi curățat foarte ușor doar cu apă.

Moodo este un parfum de cameră, de fapt un aparat, ce se conectează la orice smartphone și îți bucură nasul fin în fiecare zi. Poate combina de la una la patru arome diferite, acum depinde cât de pretențios ești.  

AirSelfie este o dronă pentru …selfie. Da, din nou dronă. Însă aceasta este suficient de mică cât să încapă într-o carcasă specială chiar pe spatele smartphone-ului tău sau în buzunar. AirSelfie are o mărime de 67.4/94.5/10.6 mm, o greutate de 52 de grame, poate sta în aer cam trei minute și are o cameră de cinci Megapixeli.

Mai jos găsiți link-urile către toate chestiile cool din această ediție. Cele bune!

Tirbușonul pistol

Butonul inteligent 

Parfumul de cameră

Pieptănul de buzunar

Dronă pentru selfie