Video | Cât costă o vacanță în Maldive

Chiar dacă vacanța de vară este departe, nu pot să nu mă gândesc la zilele cu soare și la momentele în care îmi voi petrece timpul liber pe plajă la malul mării. Și pentru că există locuri pe Pământ unde este cald și bine tot anul, n-ar strica să luăm în calcul o astfel de destinație. În plus, cu siguranță este visul multora dintre noi să ajungem pe o insulă exotică. Un loc în mijlocul naturii, înconjurat de oceanul curat ca lacrima, unde aerul este curat și singurul lucru care-ți poate deranja liniștea sunt valurile. Foarte frumoase sunt și insulele Grecești, dar cu siguranță mulți visăm la Maldive. O destinație din ce în ce mai populară, plină de farmec și extrem de interesantă. De ce să alegi Maldivele în locul altei destinații? Un prim motiv ar fi acela că este una dintre cele mai sigure destinații de vacanță din lume. Evident acest lucru se datorează în primul rând faptului că sunt izolate. În plus, aici weekendul vine mereu mai devreme. fiind o țară islamică. Așa că, te poți bucura de o zi liberă în plus.

Printre dezavantajele majore s-ar număra, pe lângă costul ridicat și faptul că alcoolul este interzis în mare parte. Așa că, îți recomand să eviți să mergi acolo în vacanță în perioada Ramadanului. În acest caz va fi nevoie să respectați cu strictețe tradițiile. Asta însemnă că sunt interzise consumarea cărnii de porc, a băuturilor alcoolice, dar și fumatul pe timp de zi. Cei care au poposit în Maldive în aceea perioadă spun că ar fi și unele locuri speciale pentru turiști, dar că sunt bine ascunse de ochii vigilenți. Așa că, este cel mai bine să nu te riști și să alegi o altă perioadă.

Și pentru că se află și pe lista mea cu lucruri de văzut și de făcut, m-am gândit să vedem împreună ce costuri implică o astfel de excursie. Sincer să fiu, am devenit ceva mai optimist după ce am analizat costurile, așa că hai să vedem împreună ce buget trebuie să-ți pregătești: