Video | Cât câștigă Familia Regală Britanică

Episodul de astăzi este unul special, plin de încărcătură istorică și cu o simbolisticpă deosebită. Astăzi vorbim despre Familia Regală Britanică. Mai exact, despre averea familiei, dar și despre cât costă coroana reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a urcat pe tron la 6 februarie 1952 și este cel mai longeviv monarh în viață din lume. Regina este cea mai iubită persoană din Marea Britanie și a patra cea mai admirată femeie din lume. Ei i se datorează în mare parte reformarea monarhiei, fiind primul monarh britanic are plăteşte taxe și care şi-a înscris copiii la şcoală. De asemenea, și-a deschis reşedinţele publicului, pentru că prin taxele de vizitare să acopere costurile menţinerii acestor locuinţe. Și să plătească taxele menționate mai devreme. Și ca să dea și copiilor pentru pachețele la școală. Costuri  despre care vom vorbi îndată. 

Cu siguranță, dincolo de toată admirația pe care i-o purtăm reginei, nu putem să nu ne întrebăm ce avere are domnule regina? Ei bine, despre asta vorbim în episodul de astăzi. Care sunt câștigurile, dar și cheltuielile Familiei Regale Britanice.