Video | Cât câștigă actorii din Avengers

Îți spun de la bun început că n-ai de ce să-ți faci griji. Nu dau nici un fel de spoliere și nu dezvălui nimic din ceea ce se întâmplă în Avengers: Endgame. Îți spun cât se poate de sincer că nu pot descrie în cuvinte cât de mult l-am așteptat și cu ce emoții l-am privit. Este unul dintre puținele filme la care nu m-am mișcat și am fost atent la fiecare cadru. Nici nu se terminase bine și deja îmi doream să-mi mai iau un rând de bilete și să-l mai văd o dată. L-am înțeles din prima, n-am scăpat nici o replică și am fost cât se poate de atent. Și tocmai pentru că am acordat atât de multă atenție acțiunii și schimbului de replici de teama de-a nu pierde ceva, parcă aș vrea să-l mai văd o dată, relaxat și să mă bucur mai bine de firul narativ și de efectele speciale.

Sunt un fan Marvel și știu toate filmele, de aceea am putut face multe conexiuni, mi-am lămurit unele dileme din filmele mai vechi, deci am trăit cu atât mai intens toată experiența. În fine, destul cu experiența mea. Avengers: Endgame vine să încheie o poveste începută acum mai bine de 10 ani, odată cu lansarea din 2008 a filmului Ironman. Un final apoteotic, demn de o istorie atât de vastă. Și cum succesul se traduce în câștiguri enorme, Endgame se află în acest moment pe locul doi în topul filmelor cu cele mai mari încasări la nivel global. “Doar” 500.000 de dolari îl face pe Avatar să țină piept celui mai recent lansat film din Universul Marvel.

Asta înseamnă că aceste încasări uriașe se traduc automat în câștiguri enorme pentru toți cei implicați. Și pentru că am aflat unele informații despre actori și salariile câștigate de pe urma participării în Universul Marvel, m-am gândit să vă prezint și vouă aceste cifre. Așa că, hai să vedem împreună cu cât s-au îmbogățit eroii noștri preferați din Universul Marvel.