VIDEO – BMW iX3 – Începutul!

BMW a fost primul în Europa cu modelul i3 încă din 2016. A fost chiar prima mașină electrică pe care am văzut-o la noi și era genul de mașină atât de diferită, pe care ori o iubeai pentru asta, ori nu voiai să te uiți la ea pe stradă. Chiar dacă a fost primul în 2016, BMW nu este nici pe departe în topul producătorilor de mașini electrice, deși ei chiar știu ce înseamnă ”Plăcerea de a conduce”.

Primul lucru care mi-a distras atenția de la realitate este capota de X3. E la fel ca la un X3, iar la interior e loc de o valiză, dacă dai la o parte furtunele și cablurile care atârnă pe acolo. Platforma lui iX3 este așadar aceeași cu a unui X3 doar că nu mai are motorul cu combustie. O să observi la exterior o mulțime de finisaje cu albastru mat, care atestă că acesta este totuși un BMW full electric, cu puțin sub 300 de cai putere, și un portbagaj atât de încăpător că nu ai emoții pentru nici unul dintre cei trei pasageri din spate.

Dar, în loc să vă povestesc cum arată și cum se conduce, aici pe blog, te invit să vezi review-ul complet pe YouTube. Am condus-o aproape 500 de kilometri și mi-a fost suficient să înțeleg de ce te poți îndrăgosti de o astfel de mașină.