VIDEO – Apple, ai pierdut trenul?

Serios, chiar a pierdut trenul, sau a prins ultimul loc în picioare în vagonul descoperit de la coada lui. Dacă până și pe Răzvan l-a dezamăgit cu ultimele servicii lansate eu nu știu ce să mai spun. Oricum nu aveam prea mari speranțe de la ei.

Dacă nu știi despre ce vorbesc mai bine urmărește clipul de mai jos. Pe scurt, Apple a lansat recent un serviciu de video streaming, a adunat o serie de actori și vedete cunoscute dar nu foarte populare și a promis că pentru 10 dolari pe lună îți va oferi conținut video. Atât, nimic special, nimic diferit față de competiția Netflix, hulu, Amazon Video. Aproape aceeași interfață a aplicației și cam atât.

Mai au și un dispozitiv cu care te poți juca vreo sută de jocuri pe orice dispozitiv, prin streaming, adică un fel de interfață pentru jocurile de mobile de pe iPhone și iPad și mai au și un card nou nouț, făcut din titan, pentru cei care chiar își permit. Realist vorbind, probabil cardul este singura lor decizie calculată. Au făcut un parteneriat cu Mastercard cu beneficii de ambele părți, Mastercard câștigă și el teren în SUA și Apple sare peste bănci pentru Apple Pay.

Mai pe larg povestesc cu Răzvan în clipul de mai jos. Enjoy!