[Video] 6 clipuri care te vor motiva

Trebuie să recunosc că nu am întotdeauna chef să merg la sală. Și știu că sunt mulți ca mine. Că altfel erau toate sălile de fitness, parcurile sau stadioanele pline. Și atunci ce ne poate scoate din casă? Dacă nu avem deja o parteneră care ne vrea în formă sau un tovarăș care să ne tragă de mânecă, atunci apelăm la ceva care este tot timpul acolo. Youtube!

Știm deja că Youtube poate fi locul de unde poți afla lucruri interesante dar acum este și locul de unde poți primi acel dram de motivație care să te facă să te echipezi și să ieși pe ușă, sau să pornești afacerea aia la care te gândești de mult… Iată preferatele mele.

Cred că am văzut de atâtea ori acest clip încât l-am memorat. Începutul poate părea timid, dar finalul este extraordinar.

Poate nu știați, dar chiar și Muhammad Ali a fost odată cel în care mulți nu credeau că îl poate bate pe marele George Foreman. Dar a făcut-o, într-o luptă pe care și astăzi părinții mei și-o aduc aminte.

Partea audio a acestui clip mi-a fost alarma de dimineață o vreme. Vorbele sunt ale lui Eric Thomas, cunoscut și ca ET The Hip-Hop Preacher. Îi puteți găsi canalul de YouTube aici. Postează în fiecare săptămână un clip din seria TGIM (Thank God It’s Monday), care este cumva opusul conceptului TGIF (Thank God It’s Friday) îndrăgit de cei care așteaptă weekend-ul cu mare interes.

Nu ai spune despre Will Smith că ar fi un înțelept. Și ai face asta pe bună dreptate. Dar clipul de mai jos te poate face să îl vezi altfel…

Alte compilații

Pe tine ce te motivează?