[VIDEO] – 5 Chestii Cool – Casca cu LED-uri și chiloții Spartan

Chestiile cool de săptămâna asta sunt prea cool. Vă zic sincer. Dacă aș avea casca cu LED-uri și pe ILI, traducătorul portabil mi-aș face primăvara și mai frumoasă. Să vă explic.

Lumos este casca pentru pedalat noaptea. Este un life savor și asta pentru că poți cu butoanele de pe ghidon să semnalizezi, însă cel mai tare lucru este că știe atunci când pui frână și astfel acționează automat stopurile. Și uite așa cei din spate știu că tu ai încetinit. Casca ideală dispune de o baterie care durează în jur de șase luni și este rezistentă la apă. Deci, să fie și cu ploaie. 

Cât despre chiloții Spartan numai cuvinte de laudă. Aș da o lege ca toți bărbații din lumea asta să dețină o pereche. Acești boxeri inteligenți sunt creați din bumbac și fibre de argint, deloc rigizi și servesc pentru protecția voinicului de radiațiile emise de telefon. Prețul unei perechi pornește de la 42 de euro. Uite așa o să ai copii frumoși, sănătoși, cu note mari și devreme acasă, cum știm bine că tu n-ai fost niciodată.

Aveți mai jos link-urile către toate invențiile din această ediție. Dacă știi ceva ce mie mi-a scăpat, fii bun și dă-mi de veste printr-un comentariu. Cele bune!

Bicicleta cu patru roți -Podride

Săculețul cu aer atmosferic

Cască cu semnalizare – Lumos