VIDEO – 5 CC – Covorașul deșteptător și rulota care se învârte

Vă era sau nu dor de câteva chestii cool, nici nu mai contează. Știu sigur că am să vă atrag atenția cu cele de astăzi că parcă prea sunt rupte de prin internet. Vorbim despre covoraşul deşteptător care îţi poate salva cariera, asta dacă te știi mai neprietenos cu diminețile, apoi vorbim despre cel mai cool restaurant în care poţi să iei masa și nu scăpăm de o rulotă care echivalează cu visul oricărui camper profesionist. 

Atunci când oboseala este mult prea mare și crezi că nu vei prinde dimineața, ieşirea din capcană se numeşte Ruggie, un covoraş deşteptător. Alarma lui sună şi urlă fără să se lase impresionată de văicăreli. Sunetul se opreşte numai şi numai după ce preşul deşteptător simte două picioare omeneşti aşezate ferm deasupra sa. Adică semn că tu ai abandonat patul şi eşti gata pentru o nouă zi de realizări uriașe. Nu merge să păcăleşti robotul cu o atingere într-o doară, el trebuie să-ţi simtă greutatea vreme de trei secunde. Altfel, alarma o ia de la capăt.

Și pentru că mâncarea este un subiect la ordinea zilei destinaţia cea mai potrivită, atunci când portofelul vă permite, cred că poate fi localul SubliMotion, din Ibiza. Acesta este creaţia unui chef cu două stele Michelin, Paco Roncero. Clienţii iau masa acolo în decoruri multimedia care-i transportă în lumi de vis. Experienţa vine cu reguli clare: 12 clienţi pe serie, un meniu prestabilit şi 25 de profesionişti care le stimulează toate cele cinci simţuri, vreme de trei ore. Douăzeci de feluri de mâncare sunt servite în acest program, dar şi preţul e pe măsură, o mie cinci sute de euro de persoană. O nimica toată!

Eh, asta mi se pare cea mai tare chestie cool din această ediție. S-Carabane se numește și este o super-rulotă de vacanţă. Este total independentă de orice reţea cu utilităţi pentru că are panouri solare ce-i produc apă caldă şi electricitate la discreţie iar fericiţii deţinători beneficiază de tot luxul unei case: două dormitoare, un dining care poate deveni al treilea dormitor, o bucătărie, o baie şi o toaletă.

Dar vă las pe voi să vedeți toate detaliile în ediția de mai jos.

Ruggie – Covorașul deșteptător

RunBell

SubliMotion

S-Carabane

Hammocraft