VIDEO – Cine este Codrin Spiridon

Este cea mai frumoasă surpriză a echipei. Și este un munte de talent. Și de umor. Când l-am cunoscut pe Codrin i-am spus că nu va avea succes în gaming. Piața și comunitatea asta a noastră nișată îl va accepta greu. Însă nu este imposibil. Dar îi trebuie răbdare. După un an și jumătate mi-a dat dreptate! Acum se regăsește mai bine în review de filme, pentru că apropo, este un super cunoscător de filme, de la regizori și scenariști, la cele mai noi seriale, blockbustere, filme clasice, nordice, ba chiar și indiene. Face vloguri, clipuri video dedicate și speciale, însă nu a renunțat la pasiunea lui, jocurile video. Știe tot!

Acum este omul cu scenariul în ecuația Cavaleria. Da, i-am creat un alt spațiu, altă nișă în care să se dezvolte, pentru că este bun. Iar talentul trebuie susținut. Are un umor subtil, englezesc aș spune, dar are și niște dume extrem de bune!!! Îl văd făcând scenariu, regie, film, de ce nu?!

Vorbește o engleză impecabilă și reușește să se adapteze rapid la tot ce este nou. De aceea el este responsabilul pentru contul de Youtube Cavaleria.com, cu care sperăm să ajungem la fel de departe în următorul an.

Astăzi, Codrin Spiridon! Codraines…