Tot ce ai nevoie pentru SIM Racing. Listă de produse

Cele mai urmărite live-uri de pe Cavaleria au fost cele de SIMRACING. Indiferent de oră, aproape 900 de personane au stat cu ochii lipiți de compețiile în care am participat. Și de multe ori am fost întrebat de setupul meu și ce recomandări am. Așadar, iată lista cu linkuri de afiliere. Stai liniștit, nu plătești nimic în plus.

  1. Thrustmaster T300RS Gran Turismo Edition. Are pedalele mai late dar nu au tehnologie fantastică în spate. E un punct bun de plecare. ForceFeedback bun doar o idee mai lent decât mi-ar plăcea mie. 2. Playseat Challenge. Îl am deja de vreo 4 ani și încă se ține bine. E ok pentru volane ca cel de mai sus dar dacă pui ceva mai puternic s-ar putea să nu țină. Și parcă uneori se mișcă mai mult decât mi-aș dori. Dar, e foarte confortabil și după ce te-ai jucat îl poți strânge.

3. Thrustmaster T150. Acesta este volanul cu care eu am început cariera de Simracing diferența e că kitul pe care eu l-am avut avea trei pedale, cu metal, în loc de cele două din plastic. Dar, îți poate arăta dacă ai talent sau nu. Bun pentru Playstation și PC. 

       4. Logitech G29. Este cel mai cunoscut volan datorită succesului G25 sau G27. Un pic cam scump dar un avantaj față de thrustmaster este pedalierul mai precis. 

       5. G920 e similar minus câteva comenzi.

       6. Monitor 144hz de minimum 30 de inch. Prețuri bune și mai ok decât un televizor cu rată mai mică de refresh. 

 

7. Sistem PC cu minimum RTX 2070 (Poți coborâ la un GTX 1070). Te va ajuta dacă vrei să treci la un triple screen setup sau la VR.8. HTC VIVE Cosmos. Preț bun, încă pe stoc. Dacă vrei imersiune completă e cea mai bună variantă.