Ținuta all-day de vacanță

Noi, bărbații, uităm definitiv de vestimentație atunci când plecăm în vacanță. Mizăm pe lejeritate și astfel plecăm cu trei tricouri și o pereche de pantaloni după noi. Dacă ne aducem aminte și de o cămașă, bine, dacă nu, nu e panică. Și înțeleg aspectul, mai ales dacă jobul presupune un stil office în fiecare zi. Însă chiar și așa, nu înseamnă că trebuie să facem rabat de la stil, ci mai degrabă să încercăm să adaptăm ținutele pentru a arăta impecabil, din momentul în care am ieșit din hotel și până la plajă.

Ținuta de plajă sau vacanță trebuie să îndeplinească trei criterii pentru a fi perfectă: să fie comodă, masculină și la modă. Conceptul de ținută all-day reprezintă exact traducerea termenului. Adică un outfit pe care să îl poți purta toată ziua. Dimineața ești la plajă, prânzul ți-l petreci la o terasă iar seara poți rămâne la beach bar pentru o petrecere sau la un restaurant la malul mării. De aceea, îți propun o ținută care să fie numai bună de purtat în vacanță și care să îți satisfacă nevoile pe tot parcursul zilei, oriunde te-ai afla.

Este vorba de o ținută simplă și trendy alcătuită din pantaloni scurți și cămașă. Dacă o păstrezi și pentru oraș îți recomand să porți boat shoes, iar dacă rămâi pe plajă alege o pereche de espadrile.

0024rev0004rev0028rev0025 copy 0006rev

Pantaloni BOGGI, Cămași BOGGI, ochelari de soare BOSS ORANGE și Ray-ban

Concluzie

E simplu, nu! O pereche de pantaloni și o cămașă. Atât îți trebuie toată ziua. Te sfătuiesc să ai grijă la alegerea materialelor. Caută haine care au în compoziție bumbac și/sau in. Sunt comode și lasă pielea să respire, mai ales dacă este foarte cald.