Salutare și bine te-am regăsit. Zilele trecute vorbeam cu niște cunoștințe și ne-am dat seama că nu ne-am gândit nici un moment la cadourile de paște. Nici unul dintre noi. Și probabil că nu suntem singurii.

Așadar, i-am rugat pe prietenii de la Orange să mă surprindă cu câteva idei de cadouri cărora să le fac un unboxing pe site. Și au făcut-o, iar mai jos este rezultatul!

Acum, având în vedere că mulți dintre noi lăsăm lucrurile pe ultima sută de metri atunci când vine vorba de cadouri, hai să facem o listă cât mai mare de gadget-uri pe care le poți cumpăra pentru cineva. Nu contează suma, însă probabil cadourile mai ieftine și super utile vor fi și cele mai apreciate. Apropo, cablurile lungi cu textil de la Blitzwolf au întotdeauna succes și sunt căutate.

O să las mai jos o listă completă cu produsele pe care le-am desfăcut. Le găsești pe toate la Orange pe site sau în magazine, așa că nu voi umple articolul de link-uri. Simte-te liber să adaugi în comentarii ce idei ai tu, iar eu le voi updata periodic în articol.

PlayStation VR Kit Ochelari + Grand Turismo – aproximativ 1800 lei

Kit Orange VR 2 – aproximativ 200 lei

Logitech UE Megaboom – aproximativ 900 lei

Samsung Gear Sport – aproximativ 1500 lei

Samsung Gear 360 – aproximativ 1100 lei

Alcatel Kids Watch Care – aproximativ 300 lei

Alcatel Move & Track – aproximativ 200 lei

Samsung Gear iConX – aproximativ 1000 lei

Videoproiector Aiptek i70 – aproximativ 900 lei

Și aici mai trec eu așa: Cabluri Blitzwolf, încărcătoarele wireless de mașină sau de casă (verifică dacă au telefoane cu încărcare wireless), cam orice tip de căști Bluetooth și boxe Bluetooth (sunt foarte atractive chiar dacă nu sunt folosite mult) Power Bank-uri de calitate. Voi ce idei mai aveți? Lasă-mi un comentariu mai jos ca să facem o listă mai lungă care să îi ajute și pe alții.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

3 Comments

 1. 1

  Celebrele cabluri de la Blitzwolf sunt minunate, dupa prima comanda, au urmat altele 2 intr-o singura saptamana, plus multi alti colegi si-au comandat, castile excelente!

 2. 2

  Salut Radu,

  Sunt in căutarea unui laptop in perioada asta cu un pret ce se situează in jur de 4000 de lei. Menționez ca folosesc laptopul foarte mult pentru proiectare 3D (AutoCAD si catia in special) și puțin gaming. Într-un final am ajuns la 2 variante și nu știu ce sa aleg.
  Dell Inspiron 5577 i7 -7700hq ,NVIDIA 1050 4gb
  Lenovo Legion y520 i7-7700hq , nvidia 1050 4gb
  Ce părere ai?

  Mulțumesc ,

  • 3

   Salut, la configurație par identice, aș opta pentru Y520 pentru că sistemul de răcire e o idee mai bun. Va fi așadar puțin mai silențios.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.