Stai să îți explic, nu este chiar SH pentru că l-a verificat, resoftat, reparat cineva cu experiență înainte să îl cumpăr eu. Termenul de refurbished nu este cel mai popular la noi în țară însă cu siguranță va deveni în anii următori.

Un produs refurbished poate proveni din mai multe surse, de la o firmă care le casează, de la utilizatori care vând telefoanele proprii de care s-au plictisit, din magazine unde au fost expuse sau chiar de la service-uri. În cazul de față colaborăm cu Fenix.eco, o companie nouă care verifică, repară și apoi vinde telefoane premium la prețuri mai mici decât cele noi. Sensibil mai mici, chiar și cu 35% mai mici. Aceste telefoane au o vechime între 12 și 36 de luni și toate vin în cutii proprietare, cu toate accesoriile cu care veneau și în cutia originală, după ce au trecut prin multe mâini și au fost verificate și reparate hardware sau software.

Sunt deblocate fii fără grijă și vor funcționa cu orice cartelă SIM din România. Partea interesantă este că, deși sunt mai multe categorii în funcție de aspectul exterior, le-am comparat cu telefoanele noi de la noi din studio și arată impecabil. Abia dacă observi cu lupa o mică zgârietură pe caracasa unora dintre ele sau mici urme de utilizare. Am comparat de altfel și ecranele acestora cu cele originale și nu ne-am putut da seama de nici o diferență. Una mică în cazul lui Samsung Galaxy S8 însă cel mai probabil vine de la digitizer, adică zona de touchscreen care se aplică peste ecranul AMOLED.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.