Acesta este primul episod din această serie educațională, iar astăzi ne axăm pe configurarea telefonului și pe informațiile pe care le prieau producătorii de telefoane în momentul în care configurezi un telefon nou. Îți voi spune la ce să ai grijă atunci când dai click pe ACCEPT ALL sau pe NEXt sau pe CONTINUE ori pe I AGREE.

Atunci când îți cumperi un telefon nou nouț nu vrei decât să îți copiezi datele pe el, contactele, fotografiile, și aplicațiile pe care le foloseai pe cel vechi, și nu mai ești atent la ce accepți. Cel puțin nu în primii pași de configurare, până să îți pui pe el contul de mail. Aceasta poate fi o greșeală, una mare chiar, care te poate costa pe viitor. O singură aplicație mai pretențioasă care vrea acces la absolut tot, chiar și la vreme, poate să îți dea bătăi de cap.

În clipul de mai jos îți voi spune la ce să dai accept și la ce nu, atunci când configurezi un telefon nou. Exemplele de astăzi sunt un Samsung galaxy Note 9 și un Huawei Mate 30 Pro. Unul cu Google și unul fără Google.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.