Salutare și bine v-am regăsit în 2018! Ați cerut, acum livrez. M-ați întrebat care sunt canalele de tehnologie pe care le urmăresc eu. Acestea sunt, și sunt zece la număr. Era normal, nu?

MKBHD aka Marques Brownlee – Băiatul acela înalt care vorbește foarte calm despre cele mai noi telefoane și camere de filmat 8K.

Unbox Therapy – Review-uri la zi despre orice jucărie care i se pare interesantă. Apreciez mult că are timp să își facă de cap cu orice colet care vine din China.

Linus Tech Tips – Ză boss atunci când vine vorba de componente și servere de zeci de mii de dolari. Știu, e puțin nesuferit și nu toată lumea îl înghite. Însă știe hardware și chiar și business.

The Verge – Mai mulți băieți și fete care știu să filmeze bine. De urmărit, ai de învățat și de aici.

Android Authority – Foarte tehnici, dar intră mult în detalii, mai ales când vine vorba de smartphone-uri. Place.

Hardware Canucks – Mai puțin tehnic, încă se chinuie cu pronunția cuvintelor în engleză, dar avem o pasiune comună, carcasele de PC.

Dave Lee – Multe laptop-uri. Foarte multe lapto-uri. Extrem de multe și bine analizate din aproape toate punctele de vedere.

Jonathan Morrison – Are idei bune, știe să vorbească, trebuie dpar să pompeze mai multe video-uri inteligente pe canal și să nu se piardă în detalii.

Tech Source – Își ascultă comunitatea și vorbește despre setup-urile de gaming ale spectatorilor de mai bine de doi ani și jumătate. Apreciez.

TechRax – Distruge tot ce prinde. Fierbe un iPhone X de zece ori în zece lichide diferite și lumea se pare că se uită la asta. Din nou de apreciat perseverența.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

 

You Might Also Like

5 Comments

 1. 1

  Salutare!
  Cred ca un canal de tehnologie interesant ar mai fi JerryRigEverything.Daca doresti sa vezi ce se ascunde sub “capota” unui smartphone de top si cat de rezistent este acesta,acolo gasesti toate informatiile.

 2. 2

  Salut
  Foarte interesant. O mica observatie: i se pare se scrie cu un singur i. doi de i este pluralul de la ie. Am intervenit doar asa pt. ca esti baiat destept si poate mai vad si altii. Si eu sunt pasionat la greu de tot ce inseamna IT. Tine-o tot asa. Bafta!!!

 3. 4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *