VIDEO – Ce canale de YouTube de tehnologie urmăresc

Salutare și bine v-am regăsit în 2018! Ați cerut, acum livrez. M-ați întrebat care sunt canalele de tehnologie pe care le urmăresc eu. Acestea sunt, și sunt zece la număr. Era normal, nu?

MKBHD aka Marques Brownlee – Băiatul acela înalt care vorbește foarte calm despre cele mai noi telefoane și camere de filmat 8K.

Unbox Therapy – Review-uri la zi despre orice jucărie care i se pare interesantă. Apreciez mult că are timp să își facă de cap cu orice colet care vine din China.

Linus Tech Tips – Ză boss atunci când vine vorba de componente și servere de zeci de mii de dolari. Știu, e puțin nesuferit și nu toată lumea îl înghite. Însă știe hardware și chiar și business.

The Verge – Mai mulți băieți și fete care știu să filmeze bine. De urmărit, ai de învățat și de aici.

Android Authority – Foarte tehnici, dar intră mult în detalii, mai ales când vine vorba de smartphone-uri. Place.

Hardware Canucks – Mai puțin tehnic, încă se chinuie cu pronunția cuvintelor în engleză, dar avem o pasiune comună, carcasele de PC.

Dave Lee – Multe laptop-uri. Foarte multe lapto-uri. Extrem de multe și bine analizate din aproape toate punctele de vedere.

Jonathan Morrison – Are idei bune, știe să vorbească, trebuie dpar să pompeze mai multe video-uri inteligente pe canal și să nu se piardă în detalii.

Tech Source – Își ascultă comunitatea și vorbește despre setup-urile de gaming ale spectatorilor de mai bine de doi ani și jumătate. Apreciez.

TechRax – Distruge tot ce prinde. Fierbe un iPhone X de zece ori în zece lichide diferite și lumea se pare că se uită la asta. Din nou de apreciat perseverența.