Astăzi vorbim despre telefonul perfect. Nu există, însă încercăm să îl construim noi de la zero. Noi, adică eu și Sorin Drache pe care îl găsiți tot pe YouTube dar pe canalul lui. Da, este o colaborare care ne-a făcut și nouă mare plăcere și pe care o vom repeta cu siguranță. Ah, și da, avem preferințe similare dar totuși diferite la telefoane. El folosește iPhone eu Android. Și chiar și așa ne-am înțeles foarte bine, asta pentru că preferințele nu se discută.

Fiecare dintre noi a ajuns la sistemul de operare pe care îl folosește, de mai bine de cinci ani. Primul lui smartphone a fost un iPhone, al meu Android. Ne-a plăcut platforma și am rămas la ea, nu este nici o rușine, amândouă fac același lucru doar că în mod diferit. După cum spuneam mai sus, telefonul perfect nu există. Dacă ar exista însă, am lua difuzoarele de la Razer Phone, care sunt cele mai bune la ora actuală, ecranul probabil de la Note 8, din nou cel mai bun până acum, camera de la Google Pixel 2 sau 2 XL și cel mai puternic procesor. Asta pentru că nici unuia dintre noi nu ne place să așteptăm până se deschid aplicațiile. Din nou, e doar chestie de obișnuință, sunt sigur că ne-am descurca amândoi cu un telefon de buget mediu.

Observați că nu am spus nimic de baterie, și asta pentru că nu mai avem așteptări. Amândoi avem câte o baterie externă la nevoie, sau încărcătorul din mașină. Ba chiar fiecare dintre noi are și un încărcător de priză în rucsac. Nu ne mai facem iluzii că vom rezista până la ora 18:00 cu telefonul aprins.

Enjoy!

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

4 Comments

 1. 1

  Hei! Am și eu o întrebare adresata lui Radu și lui George! Este vorba despre un upgrade la HUAWEI Mate 10 sau Mate 10 Pro. În prezent am un Huawei Mate 9 și ma cam bate gândul, dar nu sunt sigur dacă merita sa fac trecerea. Aștept o părere, mulțumesc!

 2. 3

  Bună ziua, am o întrebare de ce evitați telefoanele sony, de ce nu faceți review la ele, eu am un xz1 și mi se pare ok. Poate o sa mi schimb opinia la celelalte telefoane, dar sony e preferatul meu.

  • 4

   Nu le evităm, nu au prea ajuns la noi modele de retail, ci doar o serie de demo-uri cu probleme de soft. De aceea nici nu le-am testat, nu erau produse finale. Așteptăm XZ2, poate ajunge și la noi la teste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.