Astăzi dăm o tură prin standul celor de la Lenovo, încă sunt indecis asupra laptop-ului de care am nevoie și a fost momentul oportun să văd care sunt noutățile.

Primele pe listă sunt noile ThinkPad-uri X1 carbon de generația a 6-a. Frumoase foc, puțin peste un kilogram și cu procesoare mai puternice cu 35%. Drăguț. De testat. Au îmbunătățit cel mai important aspect, și anume display-ul cu unul de tip HDR. Da, este comparabil cu OLED-ul la nivel de culori, și avem un plus de luminozitate.

În plus, dacă umbli cu laptop-ul după tine tot timpul, e bine de știut că există acum docking station-uri pe Tunderbolt. L-am văzut conectat la două monitoare 4K simultan și le susține cu brio.

Monitorul de 28 de inci 4K este o adiție interesantă, mai ales cu marginile acelea foarte, foarte, foarte subțiri. Ecranul pare că plutește, și mă bucur că noile monitoare ies mai repede din zona de office cu tehnologia HDR și spectrul de culoare sRGB de 99%. Pentru geekși, poate fi folosit și la editare foto-video și da, se conectează și pe USB-C.

Ziua a doua a fost cu peripeții. Ar fi trebuit să țin minte că în America nu se mănâncă de două ori American Breakfast. Stomacul meu de european nu a fost deloc fericit.

Nici capul nu a fost mai vesel, mi-a trecut aerul condiționat prin el tot timpul. Temperatura lor preferată la interior este de 16 grade celsius, cu ventilatorul la maximum.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.