Super SOCO TC – Un café racer electric

M-am plimbat cu cafe racer-ul Super Soco TC. O motocicletă electrică cu motor de 3KW, limitată la viteza de 45km/h pentru a putea fi condusă și de cei care au doar permis de conducere categoria B.

Motocicleta e ideală pentru deplasarea de la muncă spre casă sau invers, sau chiar pentru o plimbare liniștită de seară, unde sunetul motorului propriu nu te deranjează absolut deloc. Are 3 moduri de condus, care limitează viteza astfel încât să poți obține cea mai bună eficiență și o autonomie cât mai mare. Pe nivelul 3 de eficiență, autonomia este de doar 60km, iar viteza este de 45km/h, iar pe celelalte două nivele viteza este de 25km/h și respectiv 35km/h, dar cu o autonomie mai mare. Este ușor de condus, iar poziția ta poate fi modificată foarte simplu și așa poți sta cum dorești și cum îți este ție mai ușor.

Este un scuter bun pentru deplasările în oraș, care merge cu o viteză redusă totuși. Vei consuma foarte puțin curent pentru deplasări, iar într-o lună poți economisi sute de euro, în funcție de cât de mult mergi.

Vezi clipul mai jos: