Șosete colorate pentru bărbați. De ce să le porți

Probabil gândești că un articol dedicat șosetelor pentru bărbați este prea mult. Teoretic, toată lumea știe cum să le poarte, nu-i așa? Ei bine, în realitate avem multe de învățat la acest capitol.

Atenția îndreptată către șosete este prea mică în comparație cu felul în care pot transforma o ținută. Pentru majoritatea bărbaților, șosetele sunt văzute numai din punctul de vedere al pragmatismului, dar după ce vei începe să investești în șosete de calitate vei observa că ținuta ta tocmai a primit un plus de originalitate.

Dacă deja ai făcut această alegere, hai să vorbim despre șosetele colorate.

Șosetele simple, colorate, sunt foarte bune pentru început. Acestea pot fi folosite la ținute de birou și în timpul liber. Lucreză cu pasteluri sau culori puternice și încearcă să completezi sau să contrastezi culoarea ținutei tale.

De exemplu, dacă vei purta niște pantaloni albaștri nu purta șosete tot albastre,  ci poți încerca vișiniul sau de ce nu roșu.

E clar că șosetele colorate trebuie să fie potrivite tipului de încălțăminte, dar și anotimpului. Astfel pentru temperaturi mai scăzute, alege șosete din lână sau bumbac. Vara poartă șosete din cașmir sau mătase. Desigur acestea sunt mai scumpe dar de calitate. S-a întâmplat de câteva ori în metrou sau autobuz ca lumea să întoarcă capul după șosetele mele colorate.  Ba chiar unii mi-au spus că le place și că vor încerca.

Iată cum m-am jucat eu cu câteva șosete colorate și imprimeuri simple. Te las să vezi ce a ieșit. Așteptăm impresii.

sosete-colorate-barbati-2

sosete-colorate-barbati-3

sosete-colorate-barbati-4

Foto: Eduard Măriuț