5 piese pe care să le porți de la brandurile auto

Ne-a plăcut când marile case de modă au decis că este timpul să facă și altceva în afară de haine. Versace face veselă, Missoni construiește hoteluri, iar Hermes s-a apucat de mobilă. Ei bine și producătorii de mașini au decis că este timpul să facă și alte lucruri printre care haine, pantofi, genți sau chiar butoni.

Astfel, relația ta cu producătorul preferat nu se oprește când parchezi, ci se prelungește când îți faci bagajul pentru vacanță, porți o jachetă din piele sau ai nevoie de butoni pentru cămașă.

  1. Jacheta bomber din piele Ferrari

Orice bărbat își dorește ca măcar o dată în viață să conducă un Ferrari. Poți avea însă parte de Ferrari la un preț mai mic, în forma unei jachete din piele. Aceasta este făcută manual, iar cusăturile sunt inspirate de interiorul modelului Maranello. Și uite așa poți întoarce privirile celorlalți, chiar dacă nu conduci un Ferrari.

Preț 1200 euro

40265_1_blk_18

  1. Mini Goes Tumi

Dacă îți iei un Mini nu te gândești prea mult la locul pentru bagaje. De ce? Este Mini! Totuși, dacă vrei bagaje multe, poți cumpăra unele făcute de Mini împreună cu Tumi. Gențile confecționate din nylon nu sunt lipsite de designul Union Jack sau de dungile portocalii și negre specifice curselor.

Preț: de la 80 euro

 

tumi mini

  1. Geacă Alfa Romeo

Combină o Alfa Romeo cu vremea rece și vei petrece o zi prin service cu mecanicul care va încerca să o pornească. Ha- ha! Sau cel puțin așa spune mitul privitor la mașinile italiene. De aceea, poate este mai bine să îți cumperi o geacă de la Alfa. Vine cu un design simplu, specific jachetelor bomber și poate reprezenta un cadou inspirat pentru un fan Alfa Romeo.

Preț 400 euro

5916497_alfa_1

  1. Pantofi Maserati

Maserati MC 12 este naveta spațială din videoclipurile rapperilor americani. Mai știm că tot ei sunt pasionați și de pantofii sport. Dacă bugetul tău nu depășește 1,6 milioane de euro, probabil îți vei dori niște pantofi Maserati care și-au găsit inspirația în modelul MC12. Vin în culorile de pe mașină și promit o aderență ridicată. Nu știu cum stă mașina la acest capitol, dar mi-ar plăcea să mai piardă aderența din când în când. Până atunci, poate îmi iau niște pantofi sport Maserati

Preț 844 lei

  1. Ochelari de soare Porsche Design

Dacă vorbești despre Porsche nu poți uita de precizie și funcționalitate. Așa este și cu ochelarii de la Porsche Design. Sunt confecționați din titan și toate modelele vin cu o pereche de lentile de rezervă. Dacă vrei recomandarea mea, eu aș alege modelul P8613. Sunt foarte versatili.

Preț: 390 euro

  1. Butoni Bentley

Bentley este pentru gentlemeni. Iar un gentleman poartă și butoni. Ei bine, Bentley s-a gândit și la asta și a produs butoni desenați pentru a arăta ca binecunoscutul schimbător de viteze prezent pe mașini. Este făcut din oțel inoxidabil și este placat cu rodiu.

Preț: 95 lire

BL1221