Imprimeul floral, bun și la bărbați

De la teniși cu trandafiri, tricouri cu lalele, papioane cu flori, cravată înflorată sau jachete cu frunze, până la șepci cu gladiole, printul floral este unul dintre trendurile pe care ar trebui să îl iei în calcul în acest sezon. Cu o piesă florală în outfit ești fashion summer hit.  Este adevărat că printurile de acest gen sunt adesea asociate cu feminitatea, romantismul și sensibilitatea. Și ce este rău în asta? Parcă atitudinea este cea care contează. Cu ani în urmă printul floral era asociat cu diverse tricouri și cămăși purtate numai în vacanță, astăzi, acesta a devenit elegant, discret, urban și chiar un stil personal.

CUM ÎL PURTĂM?

Printul floral poate fi o pată de culoare sau un element fresh ce te poate scoate din banal. De exemplu, la o ținută casual, formată din jeans și tricou, o șapcă sau o pereche de teniși cu flori poate fi alegerea perfectă. Îți recomand să nu combini mai multe modele florale în aceeași ținută, mergi la sigur și optează pentru o singură piesă vestimentară cu flori. Dacă totuși vrei să încerci cu două elemente florale, combină-le cu nuanțe care să se complimenteze reciproc.

Dacă alegi o ținută elegantă și ceva mai îndrăzneață, nu ar fi rău să încerci un sacou cu model floral, cămașă albă și papion. Dacă nu te pricepi foarte bine în alegerea culorilor mergi la sigur cu cele neutre, acestea te vor scoate întotdeauna din impas.

TIPS

  1. Alege un sigur print. Este difícilă asocierea diferitelor printuri florale.
  2. Evită să porți o ținută formată doar din printuri. Asta dacă nu ești excentric de fel sau consideri că le stăpânești foarte bine
  3. Asociază printul floral cu un element cu dungi late orizontale. Ai încredere. Vei obține un efect interesant.

ALEGEREA MEA

Eu am ales să port o ținută formată din jeans și tricou alb, teniși și cămașă cu print floral și o curea din piele. 

print_floral_2016_cavaleria_razvanprint_floral_2016_cavaleria.ro_razvan_pretdetalii_print_floral_2016_cavaleria.ro

Tu ce părere ai? Ai cumpăra o cămașă cu flori?