Este deja de notorietate rivalitatea dintre fanii Apple și Samsung ori Android, în general. Unii spun că produsele celor din Cupertino sunt mult prea scumpe pentru ceea ce oferă și că în ultima perioadă au lăsat inovația de-o parte, iar în final fanii lor sunt niște oi spălate pe creier. De cealaltă parte fanii Apple acuză concurența că nu face altceva decât să copieze designul și funcțiile, iar că produsele sunt în general mult mai slab calitative. Adevărul este cu siguranță undeva la mijloc.

Despre mine știi cu siguranță că sunt fan Apple, că am doar produsele care îmi plac și îmi sunt de folos și nu ezit nici o secundă să critic atunci când ceva nu-mi place. De exemplu, sunt tare dezamăgit de Apple Watch în general, fiind și singurul produs pe care nu l-am înlocuit odată ce a apărut o nouă generație. În schimb, sunt tare mulțumit și impresionat de proaspăt achiziționatul Homepod. Se aude excelent, nu distorsionează, iar Siri răspunde chiar și atunci când muzica este dată la maximum. În fine, părerea mea este că toate aceste critici reciproce nu-și au locul, că fiecare folosește produsele care-i plac și pe care le consideră folositoare, iar o polemică este de-a dreptul inutilă. La fel ca și venerarea unui anumit brand. Însă, cine sunt eu să judec?

Și pentru că este de notorietate faptul că produsele și accesoriile Apple sunt în general foarte scumpe, iar în ultima vreme prețurile au crescut considerabil, m-am gândit că ar fi o idee bună să facem niște calcule. Mai exact, cât te-ar costa, ipotetic, să deții majoritea produselor Apple. De la megapopularul iPhone, iPod, iPad și până la dongle-urile și accesoriile Design by Apple in California. Suma totală? Cam cât o mașină. Electrică. Dar pentru mai multe cifre amețitoare, ia de privește videoclipul de mai jos.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

One comment

  1. 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.