În episodul de astăzi abordăm un subiect pe care-l țin de foarte mult timp la păstrare. Este vorba despre cât ar costa fiecare model de iPhone dacă s-ar lansa acum, în 2019. Istoria o știm cu toții. Era anul 2007 când Steve Jobs prezenta produsul ce urma să zguduie din temelii întreaga istorie a telefoniei mobile. Când a fost lansat, iPhone 2G avea un preț exagerat de mare, unul  care i-a făcut pe mulți să se amuze și chiar să parieze pe faptul că nu va avea niciodată succes. Însă, istoria i-a contrazis pe toți și iPhone s-a bucurat de un succes incredibil, succes pe baza căruia și acum vinde extrem de bine deși… în fine.

Un an mai târziu apare iPhone 3G. Evident, după cum îi spune și numele, funcția cea mai importantă era conexiunea 3G. Și uite așa, iPhone devenea mai accesibil. Au trecut mai bine de 10 ani și Apple parcă nu mai este la fel de inovator, cel puțin când vine vorba de design. Însă, dacă zvonurile se adeversc, Apple pregătește pentru anul 2020 cel mai tare iPhone din istorie. Multe schimbări, mai ales când vine vorba de design, dar și multe funcții wow. 

Însă, dacă și tu te-ai întrebat vreodată cam cât ar costa acum fiecare model de iPhone, dacă s-ar lansa acum, iată că am venit eu cu răspunsul. Evident, vorbim despre prețuri ajustate la inflație. Unele modele s-au devalorizat simțitor, în timp ce altele și-au păstrat sau chiar depășit prețul inițial. Dar să nu mai lungim vorba, hai să vedem împreună care ar fi aceste costuri:

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.