Ce poți face weekendul acesta, în București

A mai trecut o săptămână de dat pe brânci și ne pregătim pentru două zile de relaxare și mult soare…. Ca de obicei, ți-am pregătit o listă cu evenimente pe care merită să le iei în calcul drept destinații pentru distracție. Să-ncepem!

VINERI

Incursiune la muzeu

Vineri vă propun o plimbare la Muzeul Antipa. Dacă ești dintre aceia care nu a fost niciodată la Antipa sau care nu a fost de când s-a renovat, expoziția „Evoluție“ reprezintă ocazia ideală de-a face cunoștință cu celebrul muzeu.  Expoziția ne propune o călătorie în timp, un rezumat al celor 182 de ani scurși de la întemeierea Muzeului Național de Istorie Naturală din București, ilustrând constituirea, evoluția și colecțiile muzeului, amintind expozițiile importante dar și cercetători iluștri ai muzeului. Prețul unui bilet este de 20 de lei, iar dacă ești student și ai legitimația la tine, plătești doar 5 lei.

Gram Bistro

De la Muzeul Antipa, dacă alegi să mergi pe Calea Victoriei, găsești unul dintre cele mai cool locuri din zonă. Este vorba despre Gram Bistro, un local mic și cochet plin de oameni prietenoși. Există și o bibliotecă cu cărți, atmosfera este liniștită, muzica bună, așa că este un loc numai bun pentru a te relaxa după o săptămână obositoare. Dacă vizita la muzeu ți-a făcut poftă de mâncare, îți recomand să încerci pastele cu somon.

SÂMBĂTĂ

Hai la Karaoke

Sâmbătă m-am gândit să vă recomand o seară de Karaoke. I-ați gașca de prieteni și mergeți să dansați, să cântați și să vă distrați cu cele mai noi piese pe cel mai bun sistem de sunet la Tunes. Intrarea este liberă, iar dacă vrei să cânți și tu câteva piese nu trebuie decât să ai puțin curaj și să urci pe scenă.

Paprika Fest

weekendul acesta

Dacă ești fan picanterii, Paprika Fest de la Berăria H este evenimentul la care trebuie neapărat să fii prezent acest weekend. Începând de Vineri și până Duminică , pe terasa Berăriei H are loc singurul festival din România dedicat iubitorilor de mâncare condimentată. Bucătarii ți-au pregătit un meniu gustos și iute din care nu vor lipsi coastele picante gătite la grill și gulașul de vită făcut la tuci – toate gătite în direct! Să vă mai spun că intrarea este liberă?

DUMINICĂ

Hai la teatru!

weekendul acesta

Ce te faci dacă ești căsătorit, iar soția ta îi propune celei mai bune prietene un contract de vânzare-cumpărare, în care marfa ești chiar tu. Și nu pe orice sumă, ci pe „douăj”de mii”? Ce te-ar jigni mai tare? Intenția sau prețul mult prea mic? Eu sunt tare curios să aflu deznodământul acestei povești, așa că merg duminică la Teatrul Roșu să văd piesa Soț de vânzare. Începe la ora 18:30 iar prețul unui bilet este de 25 de lei.