Ce poți face weekendul acesta, în București

Chiar dacă nu-mi place s-o spun, acesta este ultimul weekend din această vară. Am așa un soi de nostalgie, dar sper la o vară prelungită până prin octombrie, dacă se poate. În fine, hai să ne bucurăm în continuare de vremea asta bună și hai să vedem lista cu activități pentru acest final de săptămână.

VINERI

Undercloud Festival

Pentru astăzi vă recomand Undercloud – Festivalul de teatru independent de orice, zic ei. Odată cu ediția de anul acesta e înplinește un deceniu de când UNDERCLOUD, primul festival de teatru independent din România, se desfăşoară în fiecare vară, în Bucureşti. Organizatorii promit că cea de-a zecea ediție va fi o adevărată săbătoare. Festivalul și-a deschis porțile pe 22 august și le închide pe 31 august. Evenimentul se defășoară la  Arcub-Gabroveni iar biletele pot fi achiziționate direct de la Casa de Bilete.

Weekend la Dianei 4

weekend

Pentru o limondă ori o cafea bună vă recomand localul alternativ, numit Diane 4. Locul oferă are o atmosferă familială și primitoare, ce ilustrează perfect frumusețea și farmecul dat de casele a căror arhitectură interioră cât și exterioară, nu s-a modificat foarte mult. Aspectul original învechit oferă senzația de acasă. Este unul dintre cele mai placute locuri de mers pentru o după-amiază liniștită.

SÂMBĂTĂ

Concert la Therme

Ce zici de o sâmbătă pe plajă cu un mix urban, dur și totuși sofisticat? Trupa Moonlight Breakfast îmbină electro, beat, Nu-jazz și Swing într-un acoustic live pe plaja de la Therme.  Surprinzând publicul prin sunetul unic și ingredientele inedite pe care le-a adăugat muzicii sale, trupa s-a remarcat rapid la nivel internațional, performând pe scene mari ale lumii alături de artiști precum Hurts, Parov Stelar și Massive Attack. Evenimentul este inclus în tariful de acces.

Film – Horror

Pe seară m-am gândit să vă recomand un film… HORROR. Este vorba despre Annabelle 2. Fanii genului, cu siguranță știu despre ce vorbesc. Annabelle vine pe marile ecrane din nou, iar de data aceasta e prezent publicului chiar începutul păpușii. Dacă nu mă credeți că filmul merită văzut, vă mai spun că Annabelle 2 este Horror-ul cu cele mai mari încasări din România în weekendul lansării. În cazul în care vă sperie prea tare, ori nu sunteți fani ai genului, vă recomand The Nut Job doi, o animație.. simpatică.

DUMINICĂ

Teatru – Terapie în trei

weekend

Nu ne schimbăm obiceiul și rezervăm duminică tot mersului la teatru. Se ia căsnicia, se întinde până la refuz, se asezonează cu o aventură, două, se testează limitele, se încinge, se răcește și se aduce la o temperatură constantă. Se introduce la cuptor, se ține minim opt ani. Cu ajutorul unui psihoterapeut, ea se leagă sau se dezleagă. Cam așa se rezumă piesa – Terapie în trei ce se joacă duminică de la ora 17:00 la Teatrul Club The Hub. Era să uit. Prețul biletului este de 25 de lei