Playlist de weekend | Muzică chill

A venit momentul unui alt playlist de weekend. Nu știu tu, dar, după toată muzica frumoasă de la Neversea și Untold de anul acesta, și agitația de festival, eu am simțit nevoia de ceva mai liniștit. Adică genul de muzică pe care o ascult în după-amiezile de vară târzie. Nu în cele în care dorm buștean ca să mai dau o fugă pe la toate scene de festival. 

Nu mă încântă faptul că vara e pe sfârșite, dar trebuie să mă conformez. Mă și văd în living relaxându-mă cu muzica asta în surdină sau sper într-o escapadă de weekend undeva la munte. Unde voi face probabil același lucru în altă sufragerie pentru că la asta te îmbie. Indiferent de ce planuri ai tu, sunt sigur că îți aloci măcar câteva ore să te relaxezi în zilele tale libere.  Dacă nu o faci, atunci trebuie. Eu de exemplu dacă am o zi mai lungă, fac cumva și pe la mijlocul ei, imediat după ce iau prânzul, iau o pauză de vreo jumătate de oră și îmi pun căștile pe urechi.

Sper că vei găsi așadar ceva pe gustul tău în playlist-ul de mai jos. Multe dintre piese sunt alese ”pe sprânceană” și sunt chiar cele pe care le ascult în timpul liber, pe canapeaua de care menționam.