Idei ce cadouri pentru Secret Santa

Decembrie este luna cadourilor. De-asta, pe lângă Moș Nicolae și Crăciun, ne folosim și de Secret Santa pentru suprize. Dacă nu ai auzit de acest obicei fie nu ai lucrat până acum într-un mediu privat, fie prietenii tăi știu că nu faci cadouri inspirate și te-au scos din joc. Glumesc! Regula este simplă, scrii numele tău pe un bilețel, îl bagi într-un bol alături de alte bilețele scrise de colegii tăi și extragi. 

Fără doar și poate, o carte te scoate din multe belele. Mai ales dacă o și citești. În situația asta, dacă nu cunoști prea bine persoana căreia trebuie să-i cumperi cadou sau din contră știi că este mare amator de lectură, o carte este cu siguranță o idee bună. Sau, ca să nu dai greș, un voucher la o librărie. Nu vreau să-ți limitez alegerile cu recomandările mele, așa că îți las aici un link de unde poți cumpăra o mulțime de cărți din toate domeniile.

Epoca întunecării. Cum a distrus creștinismul lumea clasică

Eu de exemplu îți recomand una pe care am cumpărat-o acum ceva timp, dar sincer să fiu n-am apucat încă să o citesc. Este vorba despre “Epoca intunecarii, cum a distrus creștinismul lumea clasică”, de CATHERINE NIXEY. Titlul cred că este suficient de grăitor și nu mai are nevoie de nicio descriere.

Originile creativitatii umane

Un joc LEGO

Nu știu cum vi se pare vouă LEGO, dar pentru mine este cadoul ideal indiferent de ocazie. Cu cât mai complex cu atât mai bine. Așadar, dacă prietenul sau colegul tău este fan, cu siguranță un astfel de set o să-i placă. Acum depinde și de bugetul stabilit de voi, dar găsești unul potrivit pentru fiecare buzunar. Eu am set mai scump, dar găsești și unele mai accesibile.

Lego Statuia Libertatii 

LEGO Harry Potter – Expecto Patronum 

 LEGO Technic – Porsche 911 RSR

Aparat pentru spuma de lapte

Dacă prietenul sau colegul este mare amator de cafea, un aparat pentru spumă de lapte sigur o să-l surprindă. Asta în cazul în care nu se numără printre cei care preferă cafeaua simplă… 

Blender pentru smoothie

Cadoul ăsta este mai potrivit pentru colegul amator de sport și dietă sănătoasă. Poate fi chiar o încurajare pentru el. Am și eu un aparat de genul acesta, l-am folosit intens o lungă perioadă de timp, iar apoi s-a așternut praful pe el. Acum că ți l-am recomandat, parcă-mi vine să încep să îl folosesc iar.

Baterie portabila

Sincer, cadoul ăsta l-am ales strict pe criterii de cuteness.. adică de drăgălășenie. În plus, m-am gândit că noi toți avem un prieten sau coleg de birou care se plânge că el nu are baterie și stirgă după o priză.

Stand laptop multifunctional

Lucratul de acasă înseamnă printre altele timp mai mult petrecut în pat. În plus, acest stand poate fi folosit și pentru a lucra din picioare, ori dacă ai nevoie de un spațiu dedicat. Așa cum îi spune și numele, este unul multifuncțional.