Idei de cadouri – Parfumuri pentru ea

Ați cumpărat brad? Nu? Nu mai așteptați. Globuri, globulețe, luminițe, îngerași? Aveți de anul trecut? Bune și alea. Nu ar fi totuși rău să cumpărați și câteva noi. O să le placă ideea că ați împrospătat bradul de anul ăsta. Veți fi ”the best”.

V-ați dat seama că a început nebunia, da? Am vrut să spun luna cadourilor. Așadar propun să ne întâlnim un pic mai des pentru câteva idei de cadouri. Aveți iubită, soție, amantă, soacră și mamă pe acasă. Pardon, fără amantă! Vă simt ușor dezorientați, așadar sunt aici să vă dau câteva ponturi. Nu, nu o să vă spun să cumpărați set de cratițe, coș cadou, uscător de păr cu ondulator, cozonaci, bigudiuri, aspirator, bomboane de pom. Nu mă pricep. Astăzi vorbim de lucruri serioase: parfumuri.
gucci-guilty

Gucci – Guilty Intense

Este un parfum cu note calde de mandarină, piper roz, liliac și violete. După cum îi este și denumirea de “vinovat” cred că se potrivește foarte bine pentru femeia cu care vă mai întâlniți în anumite momente ale zilei. În cazul în care nu există așa ceva… merge către secretară. Nu aveți assistant manager? Uitați de parfumul acesta!

Cumpără de pe eMag

dior-hypnotic

Dior – Hypnotic Poison

Un parfum tare cu note orientale și ingrediente perfecte: migdale, chimen, iasomie, vanilie.

Cumpără de pe Elefant

Chanel-CoCo-Mademoiselle

Chanel Coco Mademoiselle

Eh… acesta este un parfum ideal pentru iubitele voastre. Vă garantez că nu dați greș cu el pentru că este unul dintre parfumurile cele mai cumpărate și apreciate de pe planetă. O să vă iubească de Crăciun mai ceva ca soarele, vara.

Cumpără de pe Elefant

miss-dior

Dior- Miss Dior

Este un parfum absolut încântător. Elegant și discret, cu arome de patchouli și mosc.

Cumpără de pe eMag

Eh, pentru soții vă sfătuiesc mai multă atenție… financiară. Nu fiți zgârciți. Pretențioase sau nu, trebuie să le impresionați și să le faceți să se simtă iubite și importante. Așadar, vă propun așa:

lady-million

Paco Rabanne – Lady Million

Este un parfum discret dar puternic, elegant și senzual. Pe lângă florile de portocal, iasomie, patchouli, gardenie, zmeură și lămâie conține și esență de miere. Pai cum să nu vă doriți o soție dulce ca mierea!

Cumpără de pe eMag

chanel-chance

Chanel – Chance

Un parfum foarte feminin, proaspăt, sofisticat și elegant. Ingrediente: zambilă, piper, iris, mosc și iasomie.

Cumpără de pe eMag

Chanel-No-5

Chanel No.5

Este un parfum atemporal, cu o aromă unică ce nu poate fi confundat sau neapreciat. Acesta conține esențe de flori de portocal și ylang-ylang, lemn de santal, trandafir și vanilie. No.5 este sinonimul eleganței ce a devenit de mult un clasic. Pentru această alegere veți fi apreciați la superlativ.

Cumpără de pe Elefant

Dacă înclinați să cumpărați un parfum pentru mama voastră sau de ce nu, soacră… am și pentru ele.

lancome-la-vie-est-belle

Lancome – La vie este belle

Aduce un miros de iris, flori de portocal, coacăze negre, mosc alb și iasomie.

Cumpără de pe eMag

bloom

Givenchy – Bloom

Are tonuri florale de violete, iris dar și note de mosc, zmeură și chiar… tămâie. Sună ciudat, știu! dar nu vâ gândiți la prostii. Chiar este un parfum plăcut și foarte fresh.

Cumpără de pe Elefant

Succes la cumpărături și să-mi spuneți ce ați ales. Sau dacă aveți nevoie de un sfat… sunt aici.

Gata. La treaba! Nu lăsați pe ultima zi că iar treceți Ajunul în trafic.