[Video] În mașina de raliu cu campionul Simone Tempestini

Shakedown. Este singura șansă pentru un amator să urce în dreapta unui pilot profesionist într-o etapă de raliu. Mă refer la un raliu adevărat, sport, nu curse cu “piloți” de ocazie care fac tâmpenii pe străzi circulate. Shakedown-ul este etapa demonstrativă de la începutul etapei de raliu dar rămâne o miză importantă pentru piloți. Simplu spus, timpii contează pentru că toată lumea îi urmărește.

Nu e prima dată când ne dăm împreună dar prima dată a fost pentru spectacol. M-am distrat teribil la Gymkhana noastră românească dar visul meu a fost întotdeauna să urc în mașină, pe etapă, la raliu. Șansa mea, a fost Raliul Aradului 2016. Vineri m-am echipat și m-am prins în centuri într-un Ford Fiesta R5, cea cu numărul 1. Pilot, Simone Tempestini, campion național en-titre, însetat să revină pe locul întâi în etapa a treia din 2016. Și ce să vezi, cu 90 de kilograme pe locul din dreapta, care îl țineau de vorbă, Simo a dat în jos cel mai bun timp cu două secunde uriașe.

Te chem alături de noi în mașina campionului pentru un interviu în premieră. Un interviu în timpul unei etape de raliu. Mai e nevoie să îți spun că a câștigat apoi Raliul Aradului?

Dacă vrei să participi la cursurile de conducere Ford Driving Skills For Life, despre care am vorbit în interviu, intră pe site și înscrie-te gratuit.