[VIDEO] Gumball 3000 vine la București

Ne plac mașinile puternice. Și dacă le combini cu muzică bună, femei frumoase și o gașcă de nebuni care se întrec 3000 de mile prin Europa, s-ar putea să spui că ai ajuns în rai. De fapt, vorbesc despre GUMBALL 3000, un raliu controversat care pe 6 și 7 Mai se oprește la București.

Toată această nebunie care pare că este o joacă de copii fandosiți a ajuns să valoreze zilele acestea 300 de milioane de euro și a fost gândită de Maximillion Cooper, un designer și colecționar de artă din Marea Britanie.

Prima cursă a avut loc în luna Mai 1999, iar Cooper și-a invitat prietenii cei mai influenți într-o aventură în jurul Europei. Rețeta este simplă. Supercaruri, petreceri cu modele în fiecare capitală prin care trec și vedete însetate de viteză. Prima ediție a raliului a fost un succes, fiind preluată de pagini precum GQ, Esquire și Vanity Fair.

Raliul de anul acesta are ca punct de start orașul Dublin, și ține-te bine, se termină la București, în Piața Constituției. Dacă cele o sută de supercaruri vor ajunge întregi până la București, ne vom bucura de o mega-petrecere dar și atmosferă plină de adrenalină.

Da, știu, am trecut de vârsta copilăriei. Însă zilele acelea am de gând să simt această experiență unică pe care până acum o vedeam doar la televizor.

Noi vom fi acolo și îți promitem ședințe de live streaming, livebloging și update-uri în timp real.

Dacă încă nu te-am convins, trebuie să vezi câteva imagini din anii trecuți.