VIDEO – Cum se fac jocurile video în România #2

Dacă în interviul anterior am fost să le facem o vizită dezvoltatorilor de jocuri video de la Sand Sailor Studio, de data aceasta am bătut la ușa celor de la Critique Gaming. Românii din spatele jocului Interrogation ce urmează să fie lansat într-un viitor nu prea apropiat. Interrogation va fi de nișă, fără îndoială. Dar substanța pe care o promite pare să fie una ce va satisface poftele împătimiților de acest gen. Producția este o experiență de tip puzzle conversațional. Scopul este să pășești în rolul unui interogator și să afli care dintre suspecți sunt responsabili pentru un atac terorist recent.

În acest rol, jocul îți poate accesa părțile întunecate și poți folosi chiar tortura să obții informații. Dacă cei torturați vor spune orice ca să încetezi sau pur și simplu cedează în fața presiunii va trebui să aflați singuri. Ca și în cazul precedent, oamenii au fost extrem de deschiși în conversația cu noi și tot ce pot spune este că le urez maximum de succes. La efortul și munca pe care le-au depus până acum și la ce urmează pentru ei, au nevoie de tot sprijinul nostru și de toată expunerea posibilă.

Ăsta este și scopul nostru cu aceste interviuri. Nu le facem pentru view-uri sau pentru publicitate. Ci promovăm românii noștri care vor să creeze și să arate că și la noi se poate.   

Ce au avut de spus mințile din spatele jocului a fost extrem de surprinzător pentru mine. Mă refer la profunzimea filosofico-socială cu care au abordat fructul creației lor. Nu mă așteptam ca răspunsurile lor să fie atât de bine definite și de profunde.

Iar ca să că îi susținem pe acești creatori de conținut, vă invit cu mare drag să vizionați materialul video complet. Și că întotdeauna vă aștept cu mare drag părerile în secțiunea de comentarii.