A sosit asupra noastră și luna cadourilor. Ca gameri vrem în principal două lucruri: jocuri video sau cash, cu care să ne cumpărăm jocuri video. Dar dacă sunteți abonați la PS Plus sau la Xbox Live Gold veți primi jocuri gratis. Așa că haideți să vedem ce ne aduce luna decembrie dacă aveți console.

PLAYSTATION 4

Pe PlayStation Plus, jocurile nu dezamăgesc nici în această lună.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Pe primul loc avem Soma. O experiență horror excelentă. În Soma te afli într-o instituție de cercetare subacvatică în care mașinăriile încep să capete caracteristici umane. Scopul tău este să descoperi ce se întâmplă, într-o manieră care te va face să sari de pe canapea.

Pe locul doi vine un titlu pe care l-am așteptat luni de zile, de când am auzit de el pentru prima dată: Onrush. Este făcut de către oamenii din spatele genialului Motorstorm. Un joc online cu mașini cu mecanici competitive de tip shooter. Da, știu. Sună confuz, dar e genial, sincer. Scopul este să te întreci cu alții în modul multiplayer, dar în același timp trebuie să îi elimini intrând cu mașina în ei. Conceptul este de așa natură încât unele curse se termină abia atunci când o echipă a omorât cei mai mulți din echipa rivală. Experiența e mega distractivă și vă recomand cu tărie să îl încercați.

Xbox One

Ca în aproape toate lunile anterioare, cu mici excepții, posesorii de Xbox iar primesc mai puțin demn de laudă.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Primul la numărătoare este Q.U.B.E. 2. Un joc de tip puzzle care vă va pune mintea în noduri. Aduce a seria Portal, pe care o recomand oricând. În joc va trebui să manipulați fizica, gravitația și alte elemente cu care vă veți întâlni. Ca să rezolvați puzzle-ul din fața voastră și să progresați. Jocul este foarte apreciat în industrie și vi-l recomand ca o mică pauză de la atâtea shootere sau chiar de la RDR2.

Pe locul următor vine Never Alone. Un platformer atmosferic care vă va cuceri. Întrați în rolul unui copil inuit care este însoțit la fiecare pas de către o vulpe polară. Legătura dintre cei doi devine centrul atenției. Iar modul în care se desfășoară acțiunea, platforming-ul propriu zis și povestea nerostită a evenimentelor pot fi uneori foarte emoționante. Muzica și ambianța jocului este de o natură aproape terapeutică.

Asta a fost pentru luna decembrie cu jocurile gratis de pe PlayStation și Xbox. Sper că ianuarie vom primi ceva spectaculos. Cine știe, poate chiar și The Last of Us pentru PS4. 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.