Ce facem în weekend

Processed with VSCO with c5 preset

După ce în timpul săptămânii ne-am plâns de frig și vânt, iată că weekend-ul vine cu temperaturi… la fel de scăzute, ba mai mult, sâmbătă sunt anunțate și ploi. Totuși, poate să plouă, să fie frig, că noi tot ne bucurăm de wekend și ne încărcăm bateriile pentru o nouă săptămână.

VINERI

Film – Masterminds (Hoți de geniu)

masterminds_film_2016_cavaleria_recenzie_movie_hoti

Comedia despre unul dintre cele mai mari jafuri bancare din istoria Americii este în cinematografe. Citește aici părerea noastră despre film.

Food Truck Festival (6 – 16 octombrie 2016)

street_food_fest_2016_cavaleria.ro

Parcarea Promenada Mall București va găzdui prima oprire Food Truck Festival on Tour. Zece food truck-uri și van-uri cu unele dintre cele mai apreciate și savuroase propuneri de street food, pornesc într-un tur inedit, având ca scop continuarea promovării culturii street food-ului. La eveniment și-au anunțat participarea: Arrosticini, Burger Van, Camionetta, Circus Pub Truck, Clatitărie, Delicii pe Roți Waffles & Coffee, La Finca Alioli Van, Gourmet Street Food, GRANO Food truck și Meat Busters. Preparatele multora dintre ei ai avut ocazia să le încerci la festivalurile ce au avut loc vara aceasta în toată România. Intrarea este liberă iar oaspeții sunt așteptați la masă, între orele 11:00 – 19:00.

Anim’est (7- 16 octombrie 2016)

amin_est_bucuresti_cavaleria.ro_festival_animatie_pisici

Cele mai premiate animații din ultima vreme, workshop-uri și prezentări susținute de oameni tari din industrie, instalații și concerte. Asta aduce ediția de anul acesta a celui mai simpatic festival dedicat animațiilor. Dacă îți plac filmulețele cu pisici o să te bucuri. Anul acesta festivalul are ca temă principală felinele. Filmul de deschidere este La Tortue Rouge / Țestoasa Roșie, lungmetrajul de debut al regizorului Michael Dudok de Wit, care are în palmares premiile Oscar și BAFTA pentru Cel mai bun scurtmetraj de animație.

Old Grave Fest (7-8 octombrie 2016)

fest_rock_metal_cavaleria.ro

Clubul Fabrica aduce pe aceeași scenă crossover-thrash metal din Irlanda (Gama Bomb), blackened thrash metal turbat din Spania (Korgull The Exterminator), black/death metal de inspirație australiană/canadiană din Germania (Khthoniik Cerviiks) și NWOBHM din Slovenia (Vigilance). Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro la prețul de 65 de lei pentru o zi sau 119 lei pentru ambele zile de festival.

Teatru – În Zodia Peștelui

in_zodia_pestelui_teatru_cavaleria.ro

Cu o adaptare după Iona de Marin Sorescu, piesa vine să spună pe înțelesul tuturor povestea pescarului ghinionist de pe malul mării, în burta unui pește uriaș, din care se va strădui să se elibereze. Se joacă la Centrul de Teatru Educational Replika din București  iar accesul este gratuit. Pentru rezervări: camelia.neagoe@gmail.com.

SÂMBĂTĂ

Niște Băieți

niste_baieti_concert_jazz_cavaleria.ro

Șlagărele de neuitat ale anilor ’80 pe punk rock le poți asculta live la Jazz Pong de la ora 21:00. Prețul biletului este de 20 de lei.

Stand-up Comedy

stand_up_comedy_cavaleria.ro

La Copper’s Pub ai parte de un spectacol unic de stand-up comedy cu Cristian Dumitru și Dezbracatu’ (de la Cronica Cârcotașilor). Pentru rezervari & Info: 0787 655 876 sau 0744 914 007. Prețul biletului este de 27 de lei.

Teatru – Treapta a 9-a

treapta_a_9_a_cavaleria.ro_teatru

O piesă despre asumarea responsabilității. Plină de umor de bună calitate, glume și înțepături, maschează foarte bine drama care se ascunde în spatele cuvintelor. Este încercarea disperată a unei mame care cu ajutorul celei mai bune prietene încearcă să își recâștige fiica de 16 ani pe care a părăsit-o în urmă cu șase ani. Piesa reușește să fie originală în tratarea problemelor complexe pe care le implică alcoolismul la femei neîncercând sa fie pilduitoare și să dea solutii în zece pași. De la ora 19:00 la Teatrul UNteatru.

DUMINICĂ

Sișu Tudor „Symphonia”

sisu_album_nou_beraria

Sișu Tudor, va fi prezent alături de alți artiști ai genului pe scena Berariei H pentru lansarea celui de-al cincilea album solo  intitulat „Symphonia”. Evenimentul va conține atât piese clasice care l-au făcut cunoscut cât și piesele care compun noul album. Ești așteptat să te bucuri de surprizele din line-up, de show-ul live și de noile piese ale clasicului hip-hop-ului românesc. Prețul biletului este de 30 de lei.

Teatru – Divorț în ziua nunții

divort_jpg_cavaleria.ro_teatru

O comedie în premieră națională, direct de pe Broadway. E timpul să spunem prezent la cea mai importantă zi din viața a doi tineri care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.