Ce facem în weekend

Processed with VSCO with j1 preset

Propun să nu mai lungim vorba și să ne bucurăm de zilele ce urmează cât mai repede pentru că avem o mini vacanță în față iar eu aș vrea să profit de ea din plin. Înainte să plec la distracție, vă las o lista de activități pentru acest weekend, poate vă inspiră ceva. Hai să le luăm pe rând.

VINERI

Concert Luna Amară

În seara asta, începând cu ora 20:30 ești așteptat la un concert marca Luna Amară, la Club Quantic. Având peste 16 ani de experiență în industria muzicală și cu numeroase succese, Luna Amară se încadrează perfect în peisajul celor mai bune trupe de rock alternativ din România. Cei care nu și-au luat bilet din timp trebuie să plătească 30 de lei pe bilet, cu cinci lei mai mult față de cei care s-au pregătit mai din vreme.

Arome

Arome este un local micuț, dar asta îi oferă un aer intim, de parca ai fi în garosoniera unui amic din facultate. Galbenul, care pe unii îi duce cu gândul la gelozie iar pe alții la o tartă cu lămâie… este peste tot, iar pe fiecare masă găsiți câte un vas cu flori, de aici și prospețimea restaurantului. Micul colț de rai galben îl găsești pe Strada Ion Campineanu, numărul 22, vizavi de Hotel Novotel.

SÂMBĂTĂ

Sunwaves

Între 27 aprilie și 1 mai, iubitorii de muzică electronică vin în căutare de distracție la  Mamaia, pe plaja Crazy Beach și Plaja H2O. Timp de patru zile este despre plajă, muzică electronică și răsăritul în pași de dans pe beat-urile celor mai hot Dj ai momentului: Neverdogs, Marco Carola sau Sonja Moonear. Toate biletele sunt sold out, dar mai ai șansa de-a cumpăra brățări pentru fiecare seară de distracție. Ne vedem acolo?

Festivalul Grădinilor

Cei care aleg aerul curat de la munte în locul agitației de la mare trebuie să dea o fugă la Sibiu pentru Festivalul Grădinilor. Piaţa Mare devine loc de relaxare și inspirație pentru cele mai frumoase şi mai complete soluţii de amenajare a unei grădini de vis. Producătorii de flori, arbuşti ornamentali, arbori, plante de interior sau exterior se întrec în a cuceri grădinarii şi iubitorii de verde. Evenimentul început ieri se încheie duminică, așadar mai ai timp să dai o fugă.

Zilele Brașovului

weekend

Dacă tot ești la munte, poți să te plimbi puțin și prin Brașov și așa să participi la zilele orașului. După ce evenimentul a fost amânat cu o săptămână, din cauza vremii nefavorabile, primăria Braşov anunţă că, în acest weekend, evenimentele vor avea loc, după programul deja stabilit. Printre evenimente se numără Târgul de Meşteri Populari (Piaţa Sfatului), Street-Food (strada. M. Weiss) şi  Târgul de Produse Hand-Made (aleea Parcul Titulescu). Pentru programul complet intră aici.

DUMINICĂ

Festival Sunset

Ne întoarcem la mare, de data asta în Vamă, și vorbim despre un alt festival menit să-i țină pe iubitorii de muzică până spre dimineață. Festivalul este la a treia ediție și promite distracție chiar mai bună și mai multă. Convinge-ți prietenii să meargă în Vamă să-i asculți pe cei de la Subcarpați, Macanache, Dru Klein și pe E.M.I.L.

Film de weekend

weekend

Pentru ultima zi din weekend vă propun un film. Unul vechi, din 1994, dar care este în continuare un film bun, de referință. “Forrest Gump” este povestea unui om care a dovedit că hotărârea, curajul și dragostea sunt mult mai importante decât inteligența. Filmul este o comedie-dramă, plin de momente ce te vor face să te amuzi pe seama personajului principal, dar și multe în care îl vei compătimi pentru problemele pe care le are de înfruntat.