Ce facem în weekend

Processed with VSCO with kk1 preset

Gata și cu săptămâna aceasta. Deja ne gândim ce să mai facem și în zilele următoare. Cu frig sau fără frig propun să începem pe ritmuri de jazz din playlist-ul de weekend și să vă alegeți din lista de mai jos ceea ce dorinți să faceți, după preferințe. Avem film, un serial pe care merită să începi să îl urmărești dar și locuri ce abia așteaptă să te primească.

VINERI

Saroo: Drumul spre casă

cover_saroo_film_movie_cavaleria_recenzie_2017

Astăzi loc o premieră a unui film ce merită cu siguranță vizionat. Mai multe informații și o scurtă recenzie găsești aici.

M60 – o cafenea pentru creativi

cavaleria_m60_amzei_local_hipsteri_cool

În cafeneaua din Piața Amzei simplitatea este la ea acasă. De la mobilier, decor și până la preparatele culinare. Dacă vrei să ieși să lucrezi ori să discuți cu cineva despre un proiect, acesta este printre locurile pe care ți le recomand. Locul nu este agitat, muzica în surdină și decorul sunt tocmai bune pentru un dram de inspiație. Prețurile sunt ceva mai mari decât media locurile de genul acesta, adică un pahar de vin ajunge la 14 lei, de exemplu. Adresa exactă este Strada Mendeleev, numărul 2, iar pentru rezervări suntă la: 031 410 0010

SÂMBĂTĂ

Westworld – serialul fenomen

cavaleria_westworld_serial_antony_hopkins_merita_cavaleria.ro_0

Prima zi oficială de weekend este dedicată unui serial pe care TREBUIE să începi să îl vezi (asta dacă nu o faci deja). Este vorba de Westworld, un serial despre o lume în care orice poftă umană poate fi îndeplinită, despre începuturile conștiinței artificiale și despre evoluția păcatului. Serialul se bazează pe filmul cu același nume din anii ’70, însă este cu mult diferit. Printre actori trebuie amintiți Antony Hopkins, Jeffrey Wright și Evan Rachel Wood. Serialul îl poți vedea pe HBO și HBO Go.

Unico Vero

unico_vero_restaurant_merita_cavaleria_pizza_comanda_bun

Ai poftă de o pizza bună cu blat subțire și crocant? Dacă da, trebuie să le tragi pragul celor de la Unico Vero, pe Strada Viitorului 8, iar dacă adresa nu îți sună cunoscută îți spun că se află între Bulevadrul Dacia și Strada Maria Rosetti. Pe lângă pizza foarte bună, mai poți încerca și alte preparate cu specific italian, iar selecția lor de vinuri îți va face decizia grea. Locul este cochet și simplu, nu iese cu nimic în evidență însă mâncarea, da. Pentru rezervări sună la: 0758110 265.

Gargantua KSLF

gargantua_kiseleff_bucuresti_cavaleria.ro

Cu siguranță locul meu preferat din ultima perioadă. M-a cucerit decorul, mâncarea, muzica, dar și servirea. Este un loc perfect pentru orice moment al zilei, iar dacă vrei să sărbătorești ceva anume, aici o poți face și vei rămâne cu amintiri frumoase. Restaurantul se află pe Strada Monetăriei la intersecția cu Bulevardul Ion Mihalache. În plus, seara se lasă cu petreceri de zile mari așa că, după ce iei masa, poți rămâne câteva ore la club sau, de ce nu, până dimineața. Pentru rezervări: 0726 555 695.

DUMINICĂ

Amuză-te cu prietenii

taboo_joc_cavaleria.ro_amuzant_distractie

Taboo este un joc de cuvinte pe ture, în care jucătorii trebuie să descrie un cuvânt sau o frază de pe o carte trasă, partenerilor săi fără a folosi cinci cuvinte sau fraze care sunt scrise pe cartea respectivă. Echipa adversă are cronometru și folosește un buzzer ca să oprească jocul sau să atenționeze un jucător că a folosit unul din cele cinci cuvinte. Se poate juca în minim patru persoane, iar numărul maxim de participanți este de zece.

Beautyfood

beautyfood_bucuresti_recenzie_loc_weekend_cavaleria.ro

După cum spune și numele este vorba despre un restaurant cu mâncare frumoasă și gustoasă. Modul de prezentare a ingredientelor și mixul de ingrediente curajos alese, fac din Beautyfood un loc în care merită să-ți potolești foamea și setea de frumos. Restaurantul îl găsești pe Strada Jean Louis Calderon la numărul 34. Duminică programul este până la ora 18:00, iar în celelalte zile programul se încheie la ora 22:00.