Cum uiți de bătaia de cap cu finanțele – FAIRO.RO – Cavaleria.ro

Ai auzit cumva de momentul de FLOW? Este acea perioadă de timp în care ești complet scufundat într-un proiect care îți place atât de mult că uiți să mai bagi ceva sub nas, sau să dai o fugă până la baie. Jocurile au de multe ori acest efect asupra noastră, suntem mult prea concentrați și nu putem fi deranjați sub nicio formă. Vremea trece, la fel și copilăria, și trecem la lucruri mai serioase. Devenim adulți ”cu acte în regulă” și singurul nostru scop este să ne transformăm pasiunea într-un business. Chiar și așa, te întorci deseori la lucrurile care îți plac cel mai mult, și pe care știi că tu le poți face mai bine decât colegii tăi.

Un exemplu poate fi scrisul, sau documentarea pentru un material video în cazul nostru. E enervant să îți distragă cineva atenția, mai ales vreun client cu o factură sau contabila cu evidența acestora. Lași tot ce făceai ca să îți plătești taxele și impozitele pentru că acestea nu suportă amânare, și când te întorci la scris s-a ales praful de toată concentrarea ta. Facturile, chitanțele și orice alte documente ar trebui să le rezolvi direct de pe telefon. În plus, ar trebui să dureze câteva minute, nu mai mult, într-o pauză de cafea pe care decizi tu când o iei.

Aici îți vine în ajutor Fairo.ro, una dintre primele aplicații pe care le-am descoperit care te ajută să îți faci rapid facturile, ai o bază de date a clienților și colaboratorilor tăi, și promite că în curând îți calculează singură taxele și impozitele și chiar te ajută să le plătești direct în conturile corecte. Dacă nu ești încă inițiat în ce înseamnă facturare, evidență și taxe, te poate ajuta joculețul de pe site-ul lor, de aici: https://fairogame.ro/. E distractiv și mi-am prins și eu puțin urechile în el.