Rampage este cel mai recent film care-l are în rolul principal pe celebrul Dwayne Johnson sau The Rock, așa cum este el cunoscut. Filmul este bazat pe jocul de arcade din anii ’80, același care i-a inspirat pe cei de la Disney să creeze “Wreck-it Ralph”. Dacă nu știi și nu te-ai jucat niciodată acest joc, nu-i nimic. Filmul este doar inspirat din el și este suficient de clar încăt să-l poți înțelege fără să fie nevoie să faci analogie la joc.

Megastarul Dwayne, care apropo, este pe mare val acum, interpretează rolul unui primatlog, Davis Okoye, nu foarte prietenos și nici prea sociabil. Singura legătură specială a lui Okoye este evident cea cu pasiunea lui, adică cu George, o gorilă extrem de inteligentă, de care a avut grijă de când s-a născut. Toate bune și frumoase până într-o zi când, un experiment genetic nu a mers așa cum era planificiat, iar animalul blând și inteligent se transformă într-o bestie violentă dornică să distrugă orice îi stă în cale. Și cum o gorilă imensă și nervoasă nu ar fi fost de ajuns, sunt descoperite și alte animale care au suferit mutații genetice.

Noroc cu Okoye care reușește să nu mai fie antisocial și face echipă cu un inginer genetic discreditat pentru a găsi un antidot. Evident, în timp ce încearcă să evite o catastrofă globală şi să salveze creatura care i-a fost cândva prietenă. Deci nici un animal nu se vrea a fi rănit.

Dar destul cu povestea. Nu-ți stric surpriza. Filmul este regizat de Brad Peyton și în distribuție îi mai regăsim și pe Jeffrey Dean Morgan, Naomie Harris și Will Yun Lee. În plus, de astăzi, 13 aprilie 2018, filmul rulează în toate cinematografele din țară.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.