THE CREW 2 | MERITĂ BANII VOȘTRI?

Salutare și bine v-am regăsit dragii mei gameri! Dacă ați intrat pe Live-urile mele din fiecare luni seară, probabil ați observat că primesc întrebări despre The Crew 2. Iar cum dorințele voastre sunt cel mai bun catalizator pentru materialele mele, am zis că trebuie neapărat să îi fac un review.

Așadar, The Crew 2 este un joc cu mași…vehicule, care nu e ca oricare alt joc cu mașini. De data aceasta avem avioane, bărci de mare viteză, motociclete, monster-trucks, mașini de curse stradale, camionete off-road, super cars și multe alte sortimente.

La capitolul gameplay, jocul stă bine. Manevrarea e ok, nu am întâlnit probleme și nu am neapărat plângeri la acest capitol. Totuși să nu vă așteptați la precizia controlului din simulatoarele consacrate precum seria Gran Turismo.

În tărâmul graficii, lucrurile stau bine. Deseori lumea are detaliu bogat în timpul curselor, dar dacă decideți să vă aventurați pe propriul traseu, uneori veți întâlni anumite zone cam sărăcăcioase în conținut. La sunet nu am multe de spus sau de adăugat. E bun, dar nu excepțional. Oricum, jocul nu țintește către verosimilitate, ci doar să acopere întreaga gamă a vehiculelor. Mă refer la sunetul mașinilor, a scârțâitului roților, a bărcilor și avioanelor, etc.

În general nu am lucruri rele de spus despre acest titlu. Fiindcă nu este doar un alt joc „cu mașini”. Doar că unele lucruri mi-ar fi plăcut să fie lustruite mai mult și conținutul să fie mai plin de viață și acțiune în unele aspecte.

Ce trebuie să țineți minte totuși, este că The Crew 2 poate fi o experiență bună single-player, care poate fi îmbogățită dacă alegeți să invitați câțiva prieteni la joacă și să vă întreceți împreună.

Ca să aflați impresiile mele integrale și dacă merită prețul întreg de 60 de Euro, vă invit cu mare drag să vă uitați la clip.