Cinci chestii cool – Cea mai puternică mașină inventată, biserica în formă de pantof și becurile care levitează

Hai să vedem împreună ce chestii cool am mai găsit la ceas de seară. Pardon, târziu în noapte. Dăm startul cu cea mai puternică mașină inventată până acum care se parchează singură și care te mai și recunoaște, după chip. Doritorii o pot avea abia în 2018, dar până atunci poate fi deja comandată. Rezervarea costă 5.000 de dolari şi primele 300 de unităţi vor fi ediţie limitată, denumită „Alliance Edition“.

Toată puterea este asigurată de patru motoare electrice capabile să ajung la o sută de kilometri/oră în aproape 2,4 secunde. Acumulatorul poate fi încărcat până la 50% în mai puţin de patru ore şi jumătate, iar autonomia este de peste 600 de kilometri. Motoarele generează 1.050 de cai putere, adică ceva cu mult peste un Ferrari. Ha!

Eh, cum faci să vină femeile la biserică? Păi le dai fix ce le place. De data asta vorbim despre o biserică protestantă, construită din sticlă albastră, în formă de pantof cu toc. Aceasta a fost ridicată în estul Taiwan-ului, în Budai. Ideea “proprietarilor” a fost ca biserica să atragă în felul acesta mai multe femei la …rugăciune. Doamne ajută!

Simon Morris, un inventator american, a lansat prototipul unui bec desprins parcă din Star Wars. L-a numit Flyte iar acesta este capabil să leviteze în momentul în care se aprinde, ceea ce crează un efect vizual ieşit din comun, mai ales pentru musafiri. Acest bec foloseşte un set de electromagneţi care îl fac să leviteze în timp ce este aprins. Electricitatea este transmisă wireless, iar cât timp funcţionează, becul se roteşte încet, nefiind susţinut fizic de nici un mecanism. Hai că e deșteaptă treaba!

Mai jos găsiți link-urile către toate chestiile cool din această ediție. Cele bune!

Adio cheie

Stai drept

Biserica în formă de pantof

Dispozitiv pentru analize

Becul care levitează