Cinci bunăciuni pe care să le urmărești pe Instagram

Pentru momentele acelea când nu mai știi ce să urmărești prin feedul de la Instagram, m-am gândit să-ți recomand cinci bunăciuni pe care să le urmărești și cu care să-ți mai clătești ochii. Așa că, printre poze cu pisici, prăjituri și trips and tricks în fashion, cred o prezență feminiă nu strică niciodată, nu-i așa? Sunt frumoase, acum faimoase și atente la imaginea pe care o afișează. Ia vezi, care îți place!

Alyssa Arce

Alyssa pozează de cele mai multe ori provocator și pe jumătate dezbrăcată, așa că-ți recomand să fii atent când te uiți prin pozele ei. Nu de alta, dar poate ai un coleg de birou care are o plăcere deosebită de-a se uita în ecranul calculatorului tău și poate înțelege altceva. Doar zic..

Sahara Ray

Și Sahara pozează în ipostaze mai mult decât… interesante. Însă, spre deosebire de Alyssa, ea ține ceva mai mult la haine și nu pozează atât de des dezbrăcată. Ori că are vreun contract cu un brand de haine, ori mitul cum că Sahara ar fi fierbinte este o altă teorie a conspirației.

Nick Ramirez

Nu, nu-ți recomand să-ți clătești privirea cu un bărbat. Nick este fotograf, ba chiar unul foarte bun. Dacă îți dorești să vezi o mai mare varietate de fete frumoase și trupuri bine sculptate în feedul tău, ia și trântește-i lui Nick un follow.

Sveta Bilyalova

bunăciuni pe care să le urmărești pe instagram

Imposibil să nu o știi pe Sveta din vreun vine sau dintr-o filmare amuzantă de pe Instagram. Eh, tipa asta mișto nu doar că arată bine, dar are și umor și îi place autoironia. Așa că, dacă apreciezi o femeie nu doar pentru frumusețe ci și pentru umor, ar fi bine să o urmărești pe Sveta pe Instagram.

Yovanna Ventura

bunăciuni pe care să le urmărești pe instagram

Deși pare că are doar 16 ani, Yovanna este năcută în 1995, deci nu faci nici un păcat dacă îi admiri pozele. Pe lângă model de succes, mare amatoare de fitness și fostă iubită de Justin Bieber, este și posesoare a cinci milioane de urmăritori pe Instagram. Prin urmare, dacă nu îi dai follow să o admiri pentru frumusețea ei, poate îți dă un impuls să te apuci de sală.