Cel “mai cool” rucsac – Peak Design Everyday Zip 20L – Cavaleria.ro

De mai bine de un an îmi caut un rucsac pentru laptop și pentru toate gadget-urile pe care le car zi de zi după mine. Am trecut peste toate modelele posibile și pe lângă o organizare puțin precară și forme cât se poate de ciudate am ajuns la unul care bifa o mare parte din ce îmi doream eu. Acesta este Peak Design Backpack Zip în varianta de 20 de litri. Versiunea 2. Nu am înțeles exact cu ce diferă de versiunea 1 pe care oricum nu o mai găsesc, însă acesta este rucsacul meu de acum încolo. Și nu am de gând să îl schimb prea curând. Sper să mă țină zece ani, mai ales că promite garanție pe viață. Vom vedea.

Din punct de vedere construcție este mai mult decât rezistent. Îmi doream un rucsac care să arate bine și să își păstreze forma chiar dacă este gol. Bifat. Apoi am vrut să fie flexibil în organizare, să îl pot folosi și pentru haine, eventual ceva cumpărături când merg cu trotineta la supermarket și chiar și pentru aparatul foto, laptop, tabletă, cinci telefoane și o mulțime de micro-gadget-uri. Bifat și aici. Am de gând să îl chinui în fiecare zi, nu vreau să îl menajez.

Apropo de micro-gadget-uri am realizat că în loc să le ascund prin multiplele buzunare ale rucsacului mai bine iau încă un gadget mic, un tech pouch în care pun absolut tot, organizat cum trebuie și ușor de accesat.