Ceasurile lui James Bond

Probabil unul dintre cele mai cunoscute personaje de film este James Bond. Visam când eram copil la o viață ca a lui. Încă mai aștept. Bărbații vor să fie ca el, iar femeile își doresc să găsească un bărbat atât de misterios și aventuros. Unii dintre noi și-ar dori măcar să îi poarte ceasurile și să se bucure de funcțiile lor așa cum sunt prezentate în film. Încă din primul film, agentul secret, poartă un ceas spectaculos. De-a lungul carierei, personajul a purtat ceasuri Rolex, Breitling, Hamilton, Seiko și Omega.

Fanii filmului sunt și ei pasionați de ceasuri, astfel, marile branduri le-au îndeplinit dorința, lansând ediții limitate care celebrează fiecare film în parte.

Începând cu anul 2006, Daniel Craig îl interpretează pe James Bond în filmul Casino Royale. Odată cu apariția noului actor, sunt introduse în film două ceasuri Omega. Unul dintre ele este Omega Seamaster Professional cu cadran albastru și valvă cu heliu pentru depresurizare. Arată la fel de bine precum Daniel Craig.

ceas1

Al doilea este un  Omega Seamaster Planet Ocean cu un diametru de 45.5 mm și care rezistă până la o adâncime de 600 de metri.

ceas2

Probabil cel mai spectaculos ceas lansat de Omega este cel care celebrează 50 de ani de la apariția filmului. Este vorba despre un Classic Seamaster Professional Co-axial 300M cu un diametru de 41 milimimetri. Mai bine admiră-l mai jos și îți vei da seama despre ce vorbesc.

ceas3

Și că tot ne pregătim de lansarea celui mai nou film din serie, Omega a lansat un ceas special: Omega Seamaster 300 “Spectre” Limited Edition. Are un diametru de 41 mm, cu carcasă din oțel inoxidabil și finisaj polișat. Rama cadranului este una rotativă în ambele direcții de culoare neagră pe care se observă cele 12 ore turnate.

ceas4

Aseară am fost și noi prezenți la lansarea acestui ceas în România. L-am văzut, l-am purtat, l-am plăcut. Și cam atât, că nu am putut să îl iau cu mine.

Ce este nou la acest ceas? Brățara din poliamidă în dungi negre și gri. Pe fiecare cataramă este gravat pistolul lui James Bond, și deși pare un ceas casual la prima vedere, poate fi purtat și la costum.

Numai 7007 modele vor fi fabricate și dacă îți dorești unul trebuie să scoți din buzunar 7500$. 

14 5