VIDEO – Cea mai bună shaorma din oraș

Buticurile de tip fast food  s-au înmulțit extraordinar în ultima vreme. Pe seama lor, și mai ales pe seama produselor de acest tip, se fac tot felul glume. Toate, fără să influențeze în vreun fel vânzările, în permanentă creştere. După  o discuție cu colegii din birou pe tema ” cea mai bună shaorma din oraș ”, am plecat într-o aventură culinară, să mă conving singur de cele auzite. Nu pe orbecăite, ci cu indicaţii precise.

Prima oprire, Dristor!  Nu cred că se mai impun alte prezentări. Am dat pe o lipie mică 20 de lei – cam cea mai scumpă shaorma mică pe care am mâncat-o până acum – și am rugat să îmi fie pregătită cu carne de pui, dulce și  cu celebrul “de toate”. Cum adică ce înseamnă “de toate?” Castraveți murați, varză, ceapă, usturoi, pătrunjel și cu toate sosurile posibile.

A doua oprire, la Socului.  La fel ca la Dristor, am cerut, pentru comparaţie, tot pui “cu de toate”. Am primit mult mai mult sos –  lucru care mi-a plăcut – și care m-a făcut să o clasez pe un onorabil loc… Ăăă, vezi în video!

A treia experiență a fost mai puţin reuşită. Probabil cea mai ieftină bodegă de tip fast food din București mi-a lăsat un gust destul de grețos.  Şi asta… nu pentru că sunt vreun mofturos. Dar felul în care a fost pregătită shaorma și mai ales ingredientele folosite m-au obligat să mă rezum doar la a o gusta.

După ieftin, am aplicat algoritmul random. Prima shaormerie care mi-a ieşit în cale. Am vrut să îmi încerc stoma…pardon, norocul, efectiv.  Pe același principiu, shaorma mică de pui cu tot ce se poate pune pe ea, porţia-surpriză a venit la pachet cu un sos super dulce, care mi-a plăcut maxim.

Toată experienţa, în clipul de mai jos! A, da: dacă, din întâmplare, ţi se pare că am mâncat de pomană, şi că nu acestea sunt cele mai cele shaormerii dâmboviţene, te aştept cu sugestii.  Sau poate că ai altceva ce aş putea încerca…Oricând! Poftă mare!