Ce se întâmplă în spatele CES 2022 – Cavaleria.ro

În mod normal, CES, cel mai popular târg de tehnologie începe pe data de 5 ianuarie, cu mici diferențe în fiecare an. Cu două zile înainte însă, noi jurnaliștii avem acces la o parte din noutățile și lansările evenimentului. O parte din producători vor ține evenimente private înainte de data de 5 ianuarie în care vor arăta cele mai noi gadget-uri și tehnologii.

De data aceasta a fost diferit. O parte din companiile mari și-au anulat prezența fizică la eveniment, și acele evenimente de care vorbeam mai devreme nu au mai avut loc. Ne-am trezit însă cu o dorință de a fla ce se întâmplă în spatele pregătirilor, în spatele scenelor fabuloase în care sunt anunțate cele mai noi și mai interesante tehnologii ale momentului și am luat-o la pas prin LVCC (Las Vegas Concevntion Center).

Surprinzător este faptul că deși nu am avut acces privilegiat, am reușit să intrăm în stand-uri și să vedem echipe foarte bine coordonate care construiau niște mini-apartamente în mai puțin de două zile. Este impresionant să vezi o coordonare atât de bună între oameni cu specializări diferite, care în mai puțin de două zile să ridice un stand de la zero. Ține cont că aici vorbim de tâmplărie, un proiect cre trebuie respectat din punct de vedere al design-ului, o mulțime de cabluri, ecrane, proiectoare și gadget-uri care trebuie să funcționeze non-stop în următoarele câteva zile. Nu este tocmai o casă simplă, ci mai degrabă o casă inteligentă construită în 48 de ore. Da, se poate, și îmi doresc să văd asta și în viața reală.