Cum să te îmbraci azi

Uite că a venit iarna și ne-a prins pe toți nostalgici după jacheta din piele care acum atârnă în cuier. Dar geaca de puf nu mă dezamăgește, ba chiar m-a făcut să uit că afară este atât de frig. La temperaturile de acum este mai greu să arăți bine și să te protejezi de frig în același timp. Dar hai să analizăm împreună câteva ținute și să găsim răspunsul la întrebarea: Ce să port astăzi?

Ținuta monocromă

Aparent, o ținută monocromă, nu lasă loc de joacă. Nu este adevărat! Încearcă diferite materiale, texturi și croieli. Spre exemplu, un pulover cu un guler înalt oferă protecție gâtului la temperaturi scăzute, iar pantalonii din lână sunt cea mai bună alegere când vine vorba de frig, mai ales că ajută organismul la reglarea temperaturii. Nu mai zic de faptul că sunt eleganți și completează foarte bine ținuta. Și nu uita de geaca cu puf lungă care te ajută să nu simți cu adevărat temperaturile.

3ae8a60268b748601a27d9251e80c227

 

Poartă paltonul

Paltonul nu mai este doar piesa vestimentară pe care să o porți la costum. Este o piesă versatilă care poate fi purtată cu ținute casual, business, sau smart-casual. Alege un palton căptușit care îți va ține de cald. Dacă încă nu ai unul te anunț că au început reducerile și este momentul oportun de a face o achiziție.

Accesoriile care te protejează de frig

Dacă ar fi să faci o listă cu accesorile care te protejează de frig probabil mănușile ar fi primele. Mai multe despre cum să alegi perechea de mănuși potrivită, găsești aici.

Încă un accesoriu important este fularul. Caută unul lung și gros din lână. O soluție foarte pratctică este fularul tub care trebuie doar tras pe cap. Nu are capete care să te încurce și îl găsești și la prețuri de 40 de lei.

Ah, era să uit. Trebuie să porți ceva și pe cap. Dacă porți fesuri, alege unul scurt care nu atârnă la spate pentru că moda aceea s-a dus. De asemenea, căciula rusească este o alternativă bună pentru frigul de afară. Dacă îți plac pălăriile poți pune pe cap o pălărie groasă fedora.

Concluzie

Dacă până acum ai avut îndoieli despre cum să te îmbraci pe o astfel de vreme, sper că ți-am adus suficientă inspirație. Spune-mi printr-un comentariu ce alegi să porți când vremea este ca cea de afară.