Ce poți face weekendul acesta, în București

Sunt sigur că toți vă grăbiți să începeți cât mai repede weekendul, dar vă rețin doar câteva minute pentru a vă prezenta, ca de obicei, lista cu locuri și evenimente la care merită să răspundeți cu prezent!

VINERI

Ethno Jazz

Pentru astăzi vă recomand o călătorie muzicală. Este vorba despre Ethno Jazz, un eveniment în cadrul căruia vei retrăi piese cunoscute din folclor. Şlagăre din Maramureş, Moldova, şi Dobrogea, ritmuri etnice într-o orchestraţie de jazz modern. Evenimentul începe la ora 19:30 la ceainăria GreenTea din zona Hala Traian.

Concert Goran Bregovici

Tot vineri, doar că la Arenele Romane vor concerta Goran Bregovici și Wedding and Funeral Orchestra. Goran se întoarce în Romania alaturi de orchestra sa pentru a reedita un show de senzatie care va purta publicul prin toate albumele și hiturile care l-au facut celebru. Pentru participare, trebuie să achiți 200 de lei, dacă vrei la categoria A, sau 100 de lei pentru categoria C.

SÂMBĂTĂ

NOA Restroclub

Sâmbătă vă invit la o plimbare pe Calea Victoriei. Dacă tot sunteți prin zonă, puteți face un popas la NOA Restroclub. Aici se aduna oameni cool, fie pentru a lua masa, fie pentru petreceri. Conceptul restaurantului Noa este de lounge ziua și club în serile de miercuri, vineri și sâmbată.

Film – Breaking News

weekendul

Breaking News este filmul pe care vi-l recomand pentru prima zi oficială de weekend. Filmul românesc prezintă povestea reporterului de teren Alex Mazilu care trebuie să facă un reportaj în memoria cameramanului său care moare în timpul unui filmări. În rolul principal este Andi Vasluianu, alături de Dorian Andone și Dorian Boguța. Filmul rulează de vineri, 29 septembrie, în toate cinematografele din țară.

Bucharest Science Festival 2017

În perioada 27 septembrie – 1 octombrie, are loc Bucharest Science Festival. Cel mai important eveniment de promovare a științei din România, fondat în 2013, include zeci de evenimente. Evenimentul se desfășoară la Institutul Francez, iar pentru programul complet dă un click aici.

Anim’est 2017 | Ziua a II-a

Festivalului Internațional de Film de Animație Anim’est, singurul festival autohton dedicat exclusiv filmului de animație a ajuns la a 12-a ediție. Între 29 septembrie și 8 octombrie, la București, vine cu o temă specială: The Comics Edition, celebrând una dintre cele mai semnificative și constante surse de inspirație pentru filmul de animație, benzile desenate. 

DUMINICĂ

Brunch Deluxe la Hotel Sheraton

Ca de obicei, duminică este despre teatru. Dar stai.. înainte de asta îți recomand ceva nou în oraș. Este vorba despre Brunch Deluxe la Hotel Sheraton Bucuresti. În fiecare duminică te poți bucura de preparate rafinate, precum și de servicii de cinci stele. Muzica live, un loc special amenajat pentru copii și mâncarea excelentă, îți vor face duminicile mai bune și evident mai relaxante. Adulții au de plătit 195 de lei, 95 copii între 7-12 ani, iar copiii sub 7 ani au intrare liberă.

Weekendul la teatru – Tectonica Sentimentelor

weekendul la teatru TNB

Cu burta plină și relaxați, mergem la teatru. Piesa Tectonica Sentimentelor ne dezvăluie un joc al orgoliilor în care un bărbat devine miza pentru care patru femei au hotărât să lupte. Într-un decor redus la esenţial, Tectonica sentimentelor ne arată că între alb şi negru e loc şi pentru roşu, iar să iubești… nu este deloc ușor. Prețul biletului este de 40 de lei, iar studenții, elevi și pensionarii au reducere de 50%.